• записів
    0
  • коментарів
    0
  • переглядів
    767

Про цей блог

Прошу допомогти в наступному, я купив дрель алмазного свердління, продавець продав що в нього було не розказавши мені що до дрелі ще потрібно перехідник (він не знав як потім я набрав). Купив я коронки і виявилось що там різні різьби. Подзвонив до продавця він мене запевняв що нічого не потрібно. я почав шукати на просторах інтернету той перехідник і на той час не було.
Вирішили піти до токаря щоб виточив. Токар спочатку вирішив ми забрали його, сверлили так як було, бієніє на 45см біля 2-3мм. Подивившись відео колег я зрозумів що такого не має бути, що коронка має точно по центрових осях крутитись, поїхали щоб переточували. 
Виточивши новий показали що на станку не б&є, а на дрелі б&є, сказали що нічого не зроблять.
Я думаю все можливо, тож ракети літають, і там така халява не пройшлаб.

Порадьте як правильно точити таку штуку, і чи можна поправити ще цю що мені "токарі" виточили.
перехідник має різьбу папа 1 1/4 дюймова, а мама вроді М22 чи М24.

Хлопці розказували що вони спочатку виточили "Копію" шпінделя з конусом як у дрелі, і вже виточивши в заготовці "маму", накрутили на копію шпінделя і так точили зовнішню.
В них на шпінделі станка  коли вона крутиться то рівно без бієнія, ну це ясно, так як точили на копії.

коли накрутити на шпіндель дрелі починається чудасія
взяв в них мікрометром прокатав, на дрелі на шпинделі бієніє 0,02 мм !!
коли накручую їх перехідник що виточили,  міряв то показував 0,2-0,3мм, це точка при довжині 3см від бази шпінделя дрелі! а коли фрезу накручую 45 см то там на кінці фрези  до 1 см!...для такої роботи то БРЄД а не перехідник.

як то правильно виточити, або якщо можливо поправити ту роботу? підкажіть будь ласка.
фото прикладаю р80112 - це вони виточили, і шпіндель дрєльки, інше фото то в інших магазинах продають з дрелькою, но я дрель купив без, так як тоді самі продавці не знали що там треба перехідник.

ustanovka-almaznogo-bureniya-titan-pdakb260_57cfbf9398763.jpg

P80112-102322.jpg