• записи
    3
  • коментарі
    3
  • перегляд
    2 071

Про цей блог

Про різне залізяччя, стальне.та електронне. 

Записи в цьому блозі

crazytechnics

В ролях:

древній АТХ із мікросхемою маркуванням 2003 та регулятор на 555 таймері.

Отож, видалась нагода, так би мовити, задокументувати виготовлення зарядного пристрою для 12В акумуляторів або інакше- процес утилізації застарілого комп'ютерного заліза. Конструкція не одноразово втілювалась в життя без нарікань на працездатність.

Сама тема не актуальна, не популярна, але заслуговує на існування особливо в настільки простому виконанні.  В своє виправдання можу додати просте бажання вільного поширення більш-менш корисної інформації, плюс освітити деякі технічні моменти в своєму, тобто, безграмотному баченні.

https://crazy-technics.blogspot.com/2019/06/blog-post.html

crazytechnics

ПД ЛРзБ-5 (пристрій декоративний лампа різнокольорова з бульбашками п’ятитрубна) виготовлений для естетичного задоволення, гіпнотичної (залипаючої) дії, може використовуватись в медитативних цілях, спрямований на заспокоєння або просто звернення на себе уваги.

 

 

crazytechnics

Бормашинка в деталях

Нижчеописане являється спробою поділитись власноруч набутим досвідом, помилками, роботою над ними, логічно побудованими та практично перевіреними висновками. Матеріал можливо зацікавить людей бажаючих  ознайомитись з описаним видом  інструменту, його  особливостями та деякими прийомами застосування. 

Що ж таке бормашинка? Описати апарат можна виходячи з  наявності обертової частини з виведеним валом на якому знаходиться механізм кріплення ріжучого інструменту, відповідно це машинка для обробки матеріалів шляхом різання, абразивним способом за рахунок обертів інструменту навколо своєї осі. Типу, як дриль тільки трохи інакше.  Основними відмінностями бормашинки від дрилі є швидкість обертання інструменту та потужність, а за призначенням вона ближче до прямошліфовальної машини ніж до дрилі.

 

Повна стаття