Фрезерний станок Hardford

  • запис
    1
  • коментарів
    5
  • перегляди
    1 704

Транспортування-купа проблем

serzh7788

1 425 переглядів

Ніколи не возив станки вагою в тону,стикнувся з цілою купою незручностей і не точностей,які не міг передбачити.Все робив с ходу,по мірі виникнення проблем


0


5 коментарів


Ну-у?! Продовжуйте. Які саме? Що не так?

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

Перша і головна проблема,це те що фізично важко,а особливо коли у вас якась травма руки,запалення сухожилля як у мене.Біль є майже постійно,А тут ще треба тягнути і пхати.Треба мати транспорт,надійних людей,які готові тобі допомогти(за кордоном це зробити важче,бо всі дуже зайняті,на роботі і це розуміло.В кожного є сім'я,діти,якісь інереси.Але з другого боку є можливість завжди найняти людей.Завжди є бажаючі за 10$ на годину попрацювати)

1

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

так розумію недавно через таке проходив і те мав епікондиліт праврго ліктя, друзі допомогли

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

Вітаю спільноту. Актуальна тема для тих хто не зтикався з транспортуванням. Таких як я. Придивився собі невеличкий(240кг) станочок. Відстань перевезення близько 350 км. От і вишукую інформацію аби перевізники не лишили у спідній білизні за перевезення.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

Які проблеми. Тонна - то бус візьме. Я станок в тонну віз бусом (токарний), інший - причіпом. Більші - наймав маніпулятор. Далеко шукати - не завжди рентабельно, краще поруч - помацати і везти недалеко. Завжди є багато і десь далеко, але краще переплатити і щоб були поруч - не буде кінь в пальто і на дорозі економія.

Як приклад - шукав фрезер, знайшов в сотні км, в оголошені - муханекакала. В реальності - убитий в халам і некомплектний. Нагнув тому ідору маршрутів на хутора і поїхав, так він його впарив людині, яка далеко і не могла приїхати глянути. Я їхав до нього лише, що мав бути майже новий... питання було не в ціні. 

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз