Джалізовий соварій

  • записи
    54
  • коментарів
    5
  • перегляди
    7 992

Старт Соварію

Zalizovskiy

186 переглядів

Читаю український Чіпмейкер майже з моменту його створення. Не раз він мені ставав в нагоді, отож відчуваю себе в дечому зобов'язаним проекту. Тому вирішив і сам нагенерити трошки контенту.

Я змалечку колупався в усіляких механізмах, електроніці, трішки програмував. Ремонтував усе, до чого дотягувалися руки. Проте, під впливом батьків отримав спеціальність ...вчителя. Добре, що хоч фізики та інформатики. Під час навчання в інституті із згаданих захоплень зі мною були електроніка та звичайно програмування. По спеціальності я працював зовсім небагато, так як знайшов роботу в конторі, яка торгувала комп'ютерами і комплектуючими. Цей вид діяльності переріс в ремонт комплектуючих, спочатку любительський, а потім і складний - з BGA операціями, заміною процесорних сокетів, GPU і  т.п. Останніх кілька років працював як ФОП. А от в минулому році вирішив круто змінити напрямок діяльності і зараз працюю оператором згинального преса на заводі холодильного обладнання Green Cool. Можна сказати, що залізяки мене таки знайшли, правда у їх оцинкованому і фарбованому прояві. :)

Щодо цього блогу, тут буде люте любительство в стилі welderpunk (grinderpunk?), напівдобудований гараж, іржаві залізяки із вкрапленнями електроніки із AliExpress.


0


0 коментарів


Немає коментарів для відображення

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз