Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Лот скінчився
petvas повідомляє, що буде недосяжний:
02 квітня

Дуговий випарювач для нанесения нітриду титану та захисних і зміцнюючих покрть з інших матеріалів


Дуговий випарювач для нанесения нітриду титану та захисних і зміцнюючих покрть з інших матеріалів

14 000,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Лот скінчився
Доступна Кількість 1
ЦІна 14 000,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Упакування Пакування за свій рахунок
Оплата Переказ на пластикову карту
Отримання Відправка Новою Поштою
Повернення Не можливе
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Цей дуговий випарювач був виготовлений і використовувався для нанесення зміцнюючих та захисних покриттів з різних матеріалів на різні деталі. Використовувався в основному для нанесения покриттів (плівок) з нітриду титану (так називаєма "булатна технологія" - розпилення і конденсація титану в середовищі азоту - покриття "під золото"). Покриття з нітриду титану наносять також як зміцнюючі покриття на робочі поверхні ріжучих інструментів (різців, свердл, фрез. тощо.. Там стоїть мішень з титану (єсть ще і запасні нові мішені з титану), але в принципі можна виточити мішень і з іншогго металу чи сплаву, покриття з якого треба нанести. Експлувався цей випарювач в складі вакуумної Установки УВН -74П, В принципі цей випарювач може використовуватись в складі любої вакуумної установки, до вакуумної камери якої його буде приєднано. Для приєднання головний розмір - це діаметр фланця на установці, на якій розташовані отвори для гвинтів кріплення. Кріпиться камера 8 гвинтами. На фланці є для них 8 отворів діаметром 15 мм, вони розташовані по колу діаметром 310 мм.. На фото показано сам випарювач з фланцем, в різних ракурсах, а також декілька сторінок з опису на нього. Є те, що на фото і конструкторсько-технічна документація. Як видно, не вистачає декілька втулок з текстоліту, які вставляються в фланець для електричної ізоляціїї його від болтів кріплення.


Питання та відповіді

У меня есть к нему сверхвысоковакуумные магниторазрядные насосы

petvas

Опублікований


Ну и хорошо. Безмасляный вакуум - это класс.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

можно титан на стекло напилить???

petvas

Опублікований


Извините, но я ваш вопрос не понял. Вы имеете в виду - принципиально титан на стекло напыляется? Да, напыляется. Помните было время, когда стекла в автомобилях тонировали? Тогда кроме алюминия напыляли и титан, и нитрид титана (он имеет золотистый цвет). Особенно модно было когда-то делать напыление нитрида титана на стаканы, вазы и пр. Они имели вид покрытия золотом.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

Все верно нанесение  покрытия на стеклянную вазу . размером 150 на 150 миллиметров

petvas

Опублікований


Нанесение различных покрытий на основе титана методом дугового распыления возможно и используется в ряде лабораторий (цехов). Но для этого нужна вакуумная установка и соответствующая оснастка. Но если хотите дальше продолжить разговор на эту тему, то пишите в личку. Загромождать лот таким обсуждением нет смысла.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар