Припой срібний ПСР-45, фольга товщиною 0,1 мм (СРСР)


Припой срібний ПСР-45, фольга товщиною 0,1 мм (СРСР)

22,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення 24 дні та 17 годин - 2024-05-20 11:24
Доступна Кількість 40
ЦІна 22,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Упакування Пакування за свій рахунок
Оплата Переказ на пластикову карту
Отримання Відправка Новою Поштою
Повернення Не можливе
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Припой срібний ПСР-45 в вигляді фольги товщиною 01 мм. Розмір цього листа приблизно 400 на 200 мм. Його вага близько 60 г. Ціна вказана за грам. Можу відрізати від цього листа кусочок і меншого розміру, а потім уже по факту зважити його (від 10 грам і більше). Заводське виробництво з пробірним клеймом, Так що в якості можна не сумніватись Оскільки цей припой в вигляді тонкої фольги, то його зручно використовувати і для тонких робіт, в тому числі ювелірних, робіт з використанням малопотужної любительської горілки, яка працює від невеликого газового балончика. Температури, яка досягається такою горілкою, достатньо для паяння таким припоєм.


Питання та відповіді

не чув такоі ціни 22000грн за кг.

petvas

Опублікований


Вибачте, але якщо ви не чули такої ціни, то це ваша справа. Але допоможу вам впевнитись в тому, що є навіть більша ціна. Подружіться з Гуглом і попросіть його відповісти, наприклад, на запит "припой серебряний ПСР 45 купить в Киеве". Тоді ви впевнитесь, що є навіть вища ціна. До того ж напевно за китайський припой.

Я вам буду вдячний якщо ви знайдете і покажете мені де ще можна купити сьогодні в роздріб аналогічний припой (СРСР, заводське пробірне клеймо, фольга 0.1) . Майже впевнений, що ви такого зараз не знайдете, або він буде значно дорожче.. Ну то що - пошукаєте?

Гарного тихого дня.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар