Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Це оголошення Завершене!

Штангенрейсмас ШР-250-2М/0,05мм. #2 ( некомплект )


Штангенрейсмас ШР-250-2М/0,05мм. #2 ( некомплект )

490,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Це оголошення Завершене!
Доступна Кількість 0
ЦІна 490,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Упакування Упакую за свой счет
Оплата Готівка, Переказ на пластикову карту
Умови пплати Відправка товару після 100% передоплати ,накладним(наложенным)платежем після проплати послуги ТК в обидві сторони !
Отримання Самовивіз, Відправка Новою Поштою, Відправка Транспортною компанією, Відправка Транспортною компанією (самовивіз від ТК)
Допумови по доставці Відправка ТК "Нова пошта"
Повернення Возможен
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Штангенрейсмас ШР-250-2М //0,05мм. від 0 до 250мм. вживаний , але у хорошому робочому стані , лінійка чиста і без пошкоджень , є потертості та відшарування фарби на основі , у продажу тільки те що на фото !
Готовий відповісти на всі виниклі запитання по лоту !

===================================
Штангенрейсмас - прилад, призначений для вимірювання висоти і розмітки. За принципом дії штангенрейсмас аналогічний з штангенциркулем, у якого замість нерухомої вимірювальної губки є масивна підстава, а рухлива рамка з ноніусом має державку, в якій кріпляться розмічальні ножі або чертилки (при розмітці), або спеціальні вимірювальні губки або головки (при вимірах). За типом виконання штангенрейсмаси поділяють на: ноніусні (ШР), цифрові (ЩРЦ) і індикаторні (ШРК).
Штангенрейсмаси типу ШР призначені для вимірювання та розмітки розмірів. На штанзі інструменту нанесена міліметрова шкала. Уздовж штанги переміщується рамка, до якої прикріплено разміточна або вимірювальна ніжки. Розмічальна ніжка оснащена твердим сплавом. Рамка має ноніус.