Китайский Товар

Піскоструйне СОПЛО КАРБІД БОРА 3мм


Піскоструйне СОПЛО КАРБІД БОРА 3мм

700,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення 13 днів та 25 хвилин - 2024-04-29 13:20
Доступна Кількість 3
ЦІна 700,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Оплата Готівка, Переказ на пластикову карту, Накладений платіж, Безготівковий розрахунок, Поштовий переказ
Отримання Самовивіз, Відправка Новою Поштою, Відправка Транспортною компанією, Відправка Транспортною компанією (самовивіз від ТК)
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Одними з головних деталей піскоструминних пістолетів є сопла, призначені для регулювання абразивних речовин. З їх допомогою виконується стиск суміші, що складається з піску та повітря, та її розгін до високої швидкості. Таке призначення дозволяє проводити піскоструминні роботи з максимальною ефективністю. Наконечники є найслабшим місцем таких апаратів, тому рекомендується використовувати сопла з карбіду бору.
Переваги наконечників
Популярною моделлю сопел для піскоструминних приладів є пристрої з внутрішнім діаметром 3 мм. Крім стиснення та розгону абразивної суміші, що виходить з пістолета, наконечники сприяють формуванню робочої плями. Порівняно з металевими пристроями, сопла з карбіду бору мають низку таких особливостей:
• висока міцність;
• твердість;
• стійкість до високих температур до 2450 градусів.
Такі властивості забезпечують надійність, довговічність та ефективність застосування піскоструминних пістолетів. Термін служби наконечників залежить не тільки від матеріалу, з якого вони виготовлені, але і від абразивних речовин, що використовуються. Пристрої з карбіду бору мають наступні експлуатаційні показники:
1. 500 годин – при використанні корунду.
2. 1 000 годин – якщо застосовується кварцовий пісок.
3. 2000 годин - коли робота проводиться кварцовим або кар'єрним піском.
Збільшення ресурсу піскоструминних пістолетів у 2-3 рази виключає ймовірність простоїв обладнання. Наконечники легко змінюються, розміщуючись замість штатних металевих чи керамічних пристроїв.
Технічні характеристики та конструктивні особливості
Сопло являє собою циліндричну деталь із внутрішнім отвором 3 мм. Чим нижче даний показник, тим менша робоча пляма, але при цьому вища швидкість вильоту абразиву.
Швидкість вильоту піску із сопла досягає 350 км/год, здійснюючи при цьому видалення з поверхонь матеріалів будь-яких забруднень, корозії та інших відкладень. Наконечники з карбіду бору характеризуються такими технічними параметрами:
• довжина – 3,5 см;
• внутрішній діаметр - 3 мм;
• зовнішній діаметр - 2 см.
При використанні як абразивний матеріал кар'єрного або річкового піску ресурс роботи сопла складе не менше 2 000 годин. Крім великого терміну служби та надійності, такі пристрої відрізняються мінімальними витратами на обслуговування.