Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Лот скінчився

Редуктор черв'ячний з електроприводом та барабаном з тросом (змонтовано на станині)


Редуктор черв'ячний з електроприводом та барабаном з тросом (змонтовано на станині)

2 520,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Лот скінчився
Доступна Кількість 1
ЦІна 2 520,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Упакування Пакування за свій рахунок
Оплата Переказ на пластикову карту
Отримання Відправка Новою Поштою
Повернення Не можливе
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Ось такий агрегат, що представляє собою змонтовані на стальній станині потужний черв'ячний редуктор (редукція 1/30), електродвигун та пристрій
намотки і переміщення троса з двома кінцевими вимикачами, які служать виконавчими пристроями автоматики для для двосторннього обмеження заданого переміщення троса в одну, чи іншу сторону.
Інші характеристики элементів механізму такі. Вага електродвигуна з рамою - 7.216 кг вага редуктора - 10.436 кг, вага барабана з кронштейном - 5,34 кг. Діаметр вала на виході редуктора близько 18 мм. Діаметр троса 3 мм, його довжина 19,3 м. На барабані для намотки троса 19 канавок, діаметр барабана в канавках 87 мм. Розрахункова довжина троса, який може бути намотаний в цих канавках 5,19 м. Зроблено якісно по спецзамовленню, стан електродвигуна і редуктора практично нових. Всі силові конструктивні елементи міцні, виготовлені із сталі.
Агрегат може знайти широке застосування при конструюванні різних механічниих пристроїв, зокрема - для виготовлення керованого електроприводу відкривання і закривання воріт.
Можлива по домовленості продажа лота по частинам, наприклад, редуктор з двигуном на станині і окремо кронштейн з барабаном і тросом.