Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Лот скінчився

Шуруп універсальний з потайною головкою 5*80


Шуруп універсальний з потайною головкою 5*80

295,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Лот скінчився
Доступна Кількість 3
ЦІна 295,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Оплата Готівка, Переказ на пластикову карту, Накладений платіж
Отримання Самовивіз, Відправка Новою Поштою, Відправка Транспортною компанією
Повернення Возможен
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Упаковка 200 штук. Призначення:
Шурупи універсальні жовтий цинк застосовуються для кріплення листових матеріалів різної товщини (метал, МДФ, ДСП, пластмаса, дерево) між собою, а також до металевих та дерев'яних конструкцій. Їх можна використовувати як усередині приміщень, і зовні.
Шурупи виготовляються із вуглецевої сталі. З метою захисту від корозії на них нанесено цинкове покриття (жовтий цинк).
Універсальний шуруп має потайну головку з хрестоподібним шліцем Pozidriv (Pz), для стикування з робочим інструментом. Однозахідне різьблення починається на гострому кінці шурупа. У ній вдало поєднуються професійно виконані кут профілю та крок, що дозволяє міцно скріплювати матеріали між собою.


Упаковка 200 штук. Назначение:
Шурупы универсальные жёлтый цинк применяются для крепления листовых материалов разной толщины (металл, МДФ, ДСП, пластмасса, дерево) между собой, а также к металлическим и деревянным конструкциям. Их можно использовать как внутри помещений, так и снаружи.
Шурупы изготавливаются из углеродистой стали. С целью защиты от коррозии на них на нанесено цинковое покрытие (жёлтый цинк).
Шуруп универсальный имеет потайную головку с крестообразным шлицем Pozidriv (Pz), для стыковки с рабочим инструментом. Однозаходная резьба начинается на остром конце шурупа. В ней удачно сочетаются профессионально выполненные угол профиля и шаг, что позволяет прочно скреплять материалы между собой.