kris

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

6 Нульова

Про kris

  • Звання
    Учасник
  • День народження
  1. Я краї лавки по переметру оббив захистом для кухонних стільниць. Поставив їх на степлер. Вони достатньо щільні, але й гнучкі одночасно. В середину паралон в декілька шарів. Захист по периметру утримує паралон по центру і він ковзає по лавці під дермантином. Мені подобається.
  2. https://www.chipmaker.ru/topic/223012/?do=findComment&comment=4231783 http://shenrok.blogspot.com/p/blog-page_94.html
  3. На вихідних ст.м. Петрівка (Почайна). Починається за книжним ринком і тягнеться до самого Епіцентру за мостом.
  4. Пошукайте шахтний вибухозахищений світильник ЛСР 01-20. В ньому лампа розміщена в трубі з оргскла товщиною ~ 1 см, а зовнішній діамет труби ~ 10 см. Як писали вище, матується оргскло простим наждачним папером. На вихідних буде доступ до такого світильника, зможу точніше поміряти
  5. Колись читав про німецький мотоцикл BMW-R75 і його радянську копію М-72. Памятаю, що зазначалося про те, що в СРСР не змогли зробити його повну копію в частині електроніки і ... елементів труб рами, оскільки вони були із змінним поперечним перерізом, а в СРСР не було таких технологій.
  6. Прислухайтесь до sanlevdb, прочитайте свої же слова,а також подивіться уважно на Ваші картинки. Підказка! Внутрішній діаметр труби на її двох кінцях є меншим за діаметр того, що на картинці 2 називається "стопор". ЯК ??? Ви плануєте витягнути з середини труби "стопор"???
  7. не продавати, а купувати! Це сумно насправді, але вигідно для кінцевих споживачів. Виходить, що у закордонних виробників з їх витратами на з\п і платою за транспортування до нас, виробництво електроенергії дешевше. Бурштинська ТЕС (згадується у статті) працює на червоноградському вугіллі (львівсько-волинський вугільний басейн), а в них проблеми з відгрузкою.
  8. Довжина кола 2Пr або Пd. Для круга 150 мм - це 0,15 м х 3,14 = 0,471 м, тобто за один оберт мотора точка на поверхні камня пройде 0,471 метра. При 3000 оборотах за хвилину, ця точка пройде 0,471 х 3000 = 1413 метрів або 1413 метрів / 60 = 23,55 метри за секунду. При 5000 оборотів - 39,25 метри за секунду. Потрібно підбирати камні під дані показники
  9. Взагалі без проблем: 1. Створюєте нову групу в яку включаєте себе і ще іншу особу. 2. Видаляєте іншу особу. У вас є група у якій лише один учасник (Ви самі). 3. Висилаєте фотографії в групу. 4. Все)