romareks

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    11/4,82
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача romareks

  1. Кріплення патрона різьбове?
  2. дріт пораджу тусвельд менше бризгів і чесна вага перед китайським ер6 спрей бінзель в балончику
  3. який ремінь для такого шківа?
  4. Доброго дня.Куплю деталі на токарний тв-16,а саме: опору гвинта, клини супорта чи як воно правильно називається. пиноль задньої бабки Добавлю фото,можливо підкажите чого не вистачає до комплекта
  5. https://rozetka.com.ua/48034110/p48034110/?utm_source=application&utm_medium=android&utm_campaign=7.1.1&utm_id=25051163 3 роки частого користування,тільки щітки міняв,не сподівався що так довго буде жити,різання,чистка металічними щітками. Поліровку не потягне..) Бувало що щітки упилював в хлам,до "победного".
  6. тріщина супорта,так клинів нема в комплекті,і не знаю де їх робити,і потім щей допилювати,,буду купувати супорт і поречку комплектні з клинами з одного станка.
  7. що це означає ?таблички всі затерті,як визначити хто виробник станка?
  8. Всім привіт.Тут чогось не вистачає? Ще таке питання,в станку що можна чистити піскоструєм?наприклад патрон так щоб аж ближчав. ))
  9. куплю розвертки нестандартних розмів,а сама 10.1-10.4 нерегулюємих,для глухих отворів,бажано звичайно в одного продавця.
  10. щось не дуже до вподоби клуб такий..))Я так розумію тепер треба створювати тему"допоможіть реставрувати і зібрати станок"
  11. станок забрав,присутні серйозні дефекти,а саме: вал шестерні фартуха кривий,винт поперечки кривий,на супорті тріщина,ну клинів і пінолі задньої бабки з штурвало і лімбом теж нема.Воно ремонтується-рівняється,вариться,чи все нове треба міняти?)
  12. станок потрібно для двох напрямків,а саме виточувати направляючі для супортів тормозних,так як це моє заняття останніх 4 років,без станка станка всього робити не можу, і робити розбірними автомобільні амортизатори,реставрарувати Це деталі до 70мм ,більшого станка мені не потрібно.
  13. я цей станок ще і сам не бачив,завтра повинен забрати з пошти,і мягко кажучи пізнання в станках в мене хромають..)) якось думав що купив опору прикрутив,і все стало як треба,а виявляється все індивідуально..)За підказки дякую! ще поки що не знаю,яка підійде,заберу станок і будемо домовлятися
  14. штурвал який на задній бабці повинен на фартуху бути?