Serg_L

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

7 Нульова

Про Serg_L

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження 07.02.67

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Сергій

Відвідувачі профілю

587 переглядів профілю
  1. За тиждень нереально.Залежить від кваліфікації токаря.За годину роботи на своєму обладнанні треба брати 300-500грн за годину. А шпильки М30 ? Часу теж займе.
  2. Бронь снимаю.Больше нужны были свёрла. Спасибо.
  3. Если можно лот 8 по 2 сверла, лот11-1 развёртка, лот 12-1 развёртка.
  4. Від стіни до верстата повинен бути прохід. Якщо якісь проблеми з установкою,то можна зняти передню бабку і поставити саму станину спочатку. А взагалі нічого страшного тут нема.Такий розібраний верстат утрьох по сходах і спускали і витягували.
  5. У коробці підшипники треба перевірити і поміняти.Тоді можливо буде робити тихіше. До речі теж помітив,що 1а616 працює трохи ''голосніше'' ніж верстати подібного класу.
  6. Якщо комусь потрібні лєнти про які написав Олександр трохи вище,то напишіть у приват або по тел ****84.Справа в тому,що взавтра їду в інше місто і зв,язку із Serg_L не буде.
  7. По внешнему виду-да.Только у вас скорее всего размер электрокорунда крупнее,хотя могу и ошибиться визуально.Не годные ленты тоже порезал.
  8. Цей станок віддадуть за 40т грн. Який мінімальний двигун у Кіловатах можливо поставити на такий станок ?
  9. Креслення є ніби то у Володимира Фещука. У Комунароса діаметр колони по наружі 70мм а під трапецеідальною-63мм.
  10. Доброго дня.Є можливість в райцентрі в сільгосптехніці взяти 1а625 трохи більше ніж ціна металобрухту.Максімум за 18-20т.Зворотніх кулаків нема,центра також нема але ще півроку тому на ньому по дрібницям ще робили. Він 67го року. Станину перевірю повірочною лінійкою а так на око виработка не велика. І ще питання,який двигун мінімум у Квтах потягне на такому станку ? Бо 10Квт це буде забагато для приватного сектору.Дякую.
  11. Всі такі зварочні дуже шкідливі для любої техніки сусідів.Щоб не було таких проблем,треба купувати нову техніку.А цей простіше розібрати і здати в металобрухт.Не чіпляйтеся за старе,толку не буде.
  12. В мене є такий молоток.Не користуюся.З ручками з дерева якось ліпше. На трубу під кутом,що йде від буржуйки можна наварити пластини,тоді тепловіддача буде більша,та й шкарпетки будуть швидко висихати.Це трохи жарт був. У мене Патоновський подібний міні,нарікань нема. Автору-натхнення та успіхів.
  13. Дуже всім дякую за поради.Навіть не знав,що і від чого підходить.