bomko

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Нульова

Про bomko

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
    все чудово. швиденько відправили.
  1. цікавить розміри самої посадки і на скільки втоплено чи виступає за площину самого шківа. а так то - забираю полюбому.
  2. ширина посадки 90 чи то всього шківа? ***на фото виглядає що посалка трішки втоплена з однієї сторони
  3. Доброго дня. марка сталі не відома? напильник бере?
  4. на яку ширину підшипника ці корпуса розраховані? 35х80х34.9 не встануть?
  5. @ZeS ок. согласєн. а коли просто додатковий відвід вхідного повітря на верх завести? по логіці треба мати можливість окремо прикрити основну подачу.. як розумію, а мож і не дуже розумію)
  6. @ryazanovpavel69 так. я упростив до максимуму = підняв надійність. Вентилятори тимбільше де є пилу купа щей можливо металевого то не дуже добре. Сонласєн - зручно. І частота ШИМ-у там як розумію вища набагато той і камери вже мерехкотіння не будуть бачити.
  7. @Бескид Тарасе, я б на вашому місці в свій телевізор не сильно вірив. А то якось там телевізор чухню показує, а мій істину...не будьте наівними. вибачайте. не продовжую. так, не втримавси більше тут ні слова за отой разводняк людей))
  8. бачив на ютубі як роблять віводи від вхідного отвору з повітрям в верх загрузочної шахти. Ще варіант бачив як вхідна і вихідна шахти зверху зєднані трубою з заслонкою, хош загрузитись - відкрив, продув. загрузився. на сквльки робоча схєма не знаю, але теоретично мала б працювати.
  9. мерехкотить на телефоні тому що там камера бачить частоту з якою працює ШИМ контроллера току для світлодіода. Шоб не мерехкотіло в камері - купив саму потужну ЛЕД лєнту на 12В що була в окрузі (в інеті бачив мошнішу, але мінімум 5м шось по 120грн була). Найшов трансформатор на 12В від плати управління холодильника (маленький просто). підійде любий що 12В на виході має. Діодний мостик (4лапи, не перепутаєш шо куди)) і все. бажано що конденсатор вліпити на 470мкф. От і мругати вже ніц не буде. Якщо чудом буде трохи підблимувати, значить або конденсатора нема, або замалий для такої потужної лєнти. такоє ото без конденсатора навіть на сверлілку примостирив себі якось..
  10. так я поексперементувати хотів. ну і просто пічка не асобо то і в тєму. є кімната ще одна збоку, теж хотів обігріти. от і почав фантазувати. наютубився і родив варіант для тестів: піч-котел. суть: частину тепла лишити в приміщенні з пічкою, частину відвести теплоносієм. бажано щоб подовше горіло. от і взяв за основу котел нижнього горіння, урєзал все шо можна, щоб металу поменше всовувати і надумав спробувати. деж ще скіли прокачати начинающому сварщику)))
  11. @Barth круть, дякую! @Одессит ага, можна все купити, ну майже)) але ж біда буде тоді велика - куди руки приложити то?))) @Дядя Уєф величезне дякую! спробую найти, скачати і прочитати. зацікавили ну дуже.
  12. @alex77 інвентор то моя «хорота»))) просто деколи якщо треба якусь конструкцію по розмірам підігнати то будую її в Autodesk Inventor, от і буває що трохи букви путаю) а тепер коли взнав що то за сталь, зрозуміло канєха що з неї тре щось друге робити. Бум пиляли(