MGal

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    110
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MGal

  1. Якраз чувак приніс такий подовжувач, щоб на шпіндельок переробити, каже треба проточити, бо не міг одіти підшипники, заміряв, - +0,01, кажу "слабо давив"))
  2. Одна дрелька, як виявилось стоїть на кришці бомбосховища, миші дирку прогризли там тої кришки бетонної десь біля 10см, ще не провалися)) Буду там на роботі сьогодні-завтра заміряю точніше)
  3. Тут хтось про жорсткість дрельки питав. Колеса фрезернули на такій дрельці з цільняка. Якась вітамінізована сталюка 30-32HRC(сира).
  4. Та є тут система змазки централізована, тільки не пам'ятаю, чи рідна залишилась чи допилювали.
  5. Можна сміло все розбирати, там кожна танкетка регулюється потім. З заводу все косо-криво зібрано. Мало де то й регулювали. Хороша дрелька, зараз на такій стружку роблю)
  6. Кулька там підпружинена чи як?
  7. То тільки в нас руками М100*6 можуть різати
  8. Так павербелт тягає з Китаю нормальне сертифіковане для Європи.
  9. Якщо не винаходити велосипед то розкрій гідроабразивом, спуски роборука +стрічка. Це при умові, що кожен ніж індивідуальний. При серіях спецоснатку городити.
  10. WestLab це звичайний LinuxCNC з дуже незручною стійкою (не знаю чи є вже новіші і кращі)
  11. Актуально? Тут нібм два варіанти: 1. Вирізати з скла і закалити 2. Нашліфувати/наполірувати з сапфіру доступний другий варіант
  12. Якщо 11 то 11 +- для даного квалітету, якщо 11.0 треба, то вказується 11.00 П. С. 40грн. притомна ціна на кількості 1000шт. На 50 вдвічі, а то й тричі дорожче.
  13. Все на одну кучу навалили. Енкодер не являється, динамоментр являється, або амперметр шляхом непрямих вимірювань. Дір/Степ(як і аналог, як і САN, як і інші) то тільки інтерфейс вхідних сигналів. На жодному приводі нема входу "крутити з моментом 5.525Н*м".
  14. Підшипниковий редуктор може бути, вони досить компактні.
  15. Цього кочегара і вішалку на пів ставки теж ніде не зрушиш вимкненим. На асинхронних сервах і ремінних редукторах.
  16. Так, в мене є два сервомоторчика на 6тис. обертів з тормозом по 4,7кВт, не тільки тримав, а ще й підключав. І на шпінденлі стоїть 11кВт серва але без тормозу, і 200 кілограмовий шпіндель вона аж ніяк не за 0.5с з 4500 обертів тормозить.
  17. Сервомотори з гальмами на шпіндель, час заторможення зменшувати.
  18. молоток, звісно, річ хороша, але можна було простіше)
  19. маленьким патроном токарним вхопити і витянути. Або прямо на станку за штифт вхопити патроном, покласти на понижену і крутити-тянути(плече велике).
  20. будь-який рухомий об'єкт на який можна повісити енкодер/лінійку/інший тип і є сервоприводом, будь то кроковий, будь то постійного струму, будь то паровий двигун з відцентровим регулятором, важілями і "годинниковим механізмом" все сервопривод.
  21. Не забувайте, що на крокових моторах момент вказують при обертах близьких до нуля.