KumKorolu

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    3/5
  • Публікації

    49
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

KumKorolu останній раз здобув день на березня 19 2020

KumKorolu має найбільш улюблений контент!

Репутація

27 Нульова

Про KumKorolu

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

852 перегляду профілю
  1. Вітаю. Чи є ще призми, і які в наявності?
  2. Є аналоги зварювального дроту для чорнини в прутках. З аргоном вариться на ура. Шви не потребудуть мехобробки, якщо сталюка не КП - герметичність шва більш прогнозована.
  3. @John А можна, будь-ласка, детальніше про гравіцапу і приклади роботи. Я думаю детальніший огляд буде цікавий багатьом - тема окрема, наприклад. Дякую.
  4. А мене не пустило зареєструватись...
  5. Як зварювальний спрей використовую силіконове мастило в аерозолі - порівняно з бінцелевським виграє по всіх параметрах. Також при попаданні на поверхню зварюваних деталей не створює міцної плівки - бо колись на бінцелевський жалілись хлопці з піскоструйки, що довго доводилось чистити перед фарбуванням.
  6. Так і в світі жодна атипова пневмонія не набрала таких обертів. Можливо то глобалізація і всюдисущі останнім часом китайці-туристи причина - на то відповідь буде дана по закінченню теперішніх подій в світі.
  7. То тема для іншої дискусії - трішки ті віруси відрізняються, що й показала практика. По сабжу - на мою думку, тема створення ашвл в "домашніх" умовах себе вичерпала, закривати чи ні - до адмінів. Занадто то широке питання, щоб вирішити швидко і ефективно. Оскільки просто надувати легені буде неефективно.
  8. Нажаль, це неможливо - той вірус прийшов надовго, і рано чи пізно перехворіє кожен соціально активний.
  9. Ця статистика вірна для Кореї. В нас стан здоров'я більшості людей таки гірший, ніж в Італії. І група ризику для наших реалій скоріше за все значно "молодша" Я не дуже хочу соватись по лікарнях, розпитуючи реаніматологів чи є в тій ідеї сенс. Бо якби мав знайомих з певним досвідом - або заспокоївся взнавши, що не варто мучити голову, або попробував би зробити хоч якусь пшикалку. В будь-якому випадку обговорити це на форумі нічого не коштує, а спробувати варто. Знову ж таки, немає сенсу обговорювати сучасні досконалі апарати -той рівень недосяжний.
  10. А чи є потреба у вентиляції легень в недуже важких хворих - можливо там буде застосування простому апарату? І чи можливе використання для цього МА? Якось сумно це все...
  11. На виході потрібен простий "вентилятор" легень - в 50-ті роки минулого століття вони такі і були, і функцію свою виконували - рятували людей. Тема для того, щоб знайти рішення - те,що зробити сучасний апарат швидко і дешево не вийде, то мене переконувати не потрібно. Можливо хтось може виготовити, або знає де взяти гофри для апарату, хтось зможе надати ідею як зробити привод, хтось це все зможе оформити в корпусі - тоді всі задіяні зможуть врятувати когось. Ну а якщо це не можливо - тоді тему варто закрити, тим більше помруть таки всі, незалежно від пандемій - хто раніше, хто пізніше.
  12. Такий не візьмуть, справний думаю взяли б - шанс на життя він може дати. А особливо, коли черга не закінчується... Ще раз - в кого є знайомі реаніматологи? Наскільки можливий варіант використання мішка Амбу?
  13. З цього і почати взагалі потрібно - в мене немає знайомих такої кваліфікації. Якщо мішок Амбу не підходить - тоді тільки варіант з тими силіконовими гофрами, а це може взагалі хрест на всій аматорській реанімації поставити. Чи можливо використовувати литтєвий харчовий силикон? Та ні, взагалі зациклився на тому МА, для нього думав привід пневматичний зробити. Я взагалі думав тільки про апарат на основі МА, для тих, хто стабільний і середньої важкості - щоб не погіршувався стан і не було навантаження на "справжні" АШВЛ - для важких пацієнтів. Та й в МА є потрібні клапани - щоб пацієнт не лопнув, і до того ж в них є можливість підмішування кисню - отже немає потреби тестувати все для кисневої стійкості. Потрібно більше інформації від лікарів - можливо хтось має знайомих практикуючих реаніматологів, чи взагалі потрібен той апарат для приводу МА. Питання - замовляти той мішок, чи ні - знайшов по 2100грн.
  14. Я вже вказав - з нуля розробити апарат не вийде, я реаліст. А от розробити привід для мішка Амбу - цілком реально, в ньому є потрібні клапани в тому числі і можливість домішування кисню. Офтоп:тільки що спробував замовити той МА на промі для гикспериментів - ціна раптом стала 5000грн а була недавно - 385грн. Можливо та ціна і була неактуальна - але ж не десять років той товар там без оновлення висів. Продовжимо...
  15. Ось там таки буде бюрократія. Ідея буде неактуальна, тільки після наявності декілька десятків тисяч апаратів заводського виконання в пік пандемії. А коли буде пік і коли будуть апарати? Хто б мав таку інформацію... А до тих пір - будь-які ідеї актуальні, особливо втілені.