kremenetski

Користувачі
  • Продажи

    3/5
  • Покупки

    44/4,41
  • Публікації

    86
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kremenetski

  1. Метчик левый?
  2. Можливо там сам маховик на муфті. Видвинув маховик на себе і увімкнув прискорену подачу.
  3. Сьогодні на (название сайта, их трех букв, который непроизвольно считается некоторыми, местом сосредоточения мошенников) ще один 372 Б викинули за 35 тис.
  4. В принципі варіант. Але якщо є можливість хочеться зробити з фундаментом. Хоча по висоті думаю треба буде трішки вище рівня підлоги підняти для зручності.
  5. В даному приміщенні є ще заточний можливо буде унівесально-заточний. Але паралельно з іншими станами використовуватись не планується, тобто один виключив інший включив. Але хочеться зробити надійно щоб потім не бігати і не думати). По паспорту глибина залежить від грунту на якому буде станок.
  6. Там є по одному отвору з кожної сторони внизу на підошві. Вони ще в бетоні але видно що є. Двигун дійсно трохи незручно виходить за габарити станка. Можливо вдасться переробити як на Вашій моделі так звісно більш оптимально. А з подушкою під станок на Вашу думку як краще?
  7. Є два отвори під анкери на центральній тумбі. Ще питання, в комплекті йшла синусна магнітна плита 630х200(але вона забирає висоту). Оригінальної не було. В паспорті поки розмірів не знайшов. Яка плита була б оптимальною? Станок був по верхній бортик залитий бетоном. Але анкерів не було.
  8. Двигатель 1000 оборотов. 0,75 или 0,9квт. Частотник 0,5квт. Постоянно уходит в перегруз. Надо будет частотник помощнее ставить. Но сначала шлифовку хочу взять а потом уже смотреть буду.
  9. Здравствуйте ищу плоскошлифовальный 3г71, 3г71м или аналоги. Желательно западный центральный регион. Посоветуйте может есть какая-то информация. Заранее благодарен за помощь. С уважением Дмитрий.
  10. Ето частотник на подачи.
  11. Дякую, але розкурочений не потягну ( боюсь зависнути на ньому). Якщо кілька вузлів зробити ще куди не йшло. Краще напевне підзбирати на робочий.
  12. Вот фото.смотрите если надо детальнее то могут по узлам сфоткать.
  13. Спасибо. С плоскошлифовальный тоже вариант нарисовался буду смотреть. Хотелось бы конечно оба прикупить. А то что завоз не скоро вы правы. К сожалению.