bugsstrng

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача bugsstrng

  1. Доброї години всім. Підкажіть, будь-ласка, по кільком питанням. 1. Яким чином рухається хобот у 6н81? По другому питанню трохи передмови: Коли підключив двигун консолі, виявилося, що не крутиться вал приводу насосу консолі. Після демонтажу було встановлений факт відсутності шпонки (позначена червоним, яка згодом знайшлась на дні консолі). Шестерня (позначена зеленим) переміщається по бронзовій шестерні(?) вільно в повздовжньому напрямку десь до половини шпонки (вказано синім приблизно). Отже, питання. 2. Це так і повинно бути? Чи не випаде шпонка знову? Ремарка: я початківець, нуб...
  2. А підкажіть, будь-ласка, розміри клина салазок стола, а то, здається, клин зараз стоїть не рідний.
  3. @Руслан Ф Дякую за відповідь, зафіксував стару шестерню, тепер насос консолі качає мастило.
  4. @Mister Щиро вдячний за відповідь. Дякую за підказку з хоботом, станок років 6-7 стояв після покупки і, мабуть, закам'яніла змазка. Хобот вдалося зрушити з місця (завдяки Вашій підказці), але тільки акуратно підваживши ломом. Буду вимивати все і перезмащувати. Уточнюю дані - в паспорті пишуть, що деталь 36 це "винтовая шестерня" і саме вона зроблена з бронзи (паспортні дані та й на вигляд жовта ), а шестерня 35 стальна. Вали ХІІІ та ХІV у редукторі розміщені горизонтально, і шестерня 35 "тікає" не вниз, а в сторону. Ще раз дякую за відповідь.
  5. Панове, а є якась документація на угорський FOF-32? Можливо я погано шукав, бо знайшов тільки отакий матеріал про нього.
  6. Мені це також цікаво, оскільки у тата в майстерні накопичилось чималенько стружки з дюралю, латуні, бронзи, а віднести здати рука не піднімається.