Kul Vol

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    99
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Kul Vol

  1. 0984831294
  2. А б також один прикупив шаблончик
  3. Ну і класно що підказали що є такий чоловік який може вилікувати такий шпіндель в «домашніх умовах». Будуть значить все таки нові відео від ДМ про Велику Берту
  4. Скільки їм років? Коли мінялись? Рекомендація слюсарів коли розбирається шпіндельний вузол потрібна заміна підшипників. Хотя багато залежить на скільки бережно ви розбирали. Тому вибір завжди за власником станка.
  5. Тай підшипники вже в любому випадку потрібно заміняти при установці.
  6. У нас беруть без особих проблем. можна фасовану можна насипом. Ціна 2.50 за кг. Тернопіль
  7. Доброго дня а можна якісь дані тої фірми. Я би у них дещо заказав тільки ще цікаво чи працюють з перевізником.
  8. Вітаю з покупкою. Станочок отличный. Тепер в майстерні розширяться можливості)))
  9. Балансіровочні ножі для балансування абразивного круга !!!
  10. Доброго дня. Форумчани підкажіть. Придбав станок 3Е711В плоскошліфовальний але на жаль без паспорта. Не знаю як там змащується головний шпіндель? Оглянув все і всюди ні мідних трубок ні заливної пробки найти не можу. Також так сирйозно капає масло з розпридільника в трьох місцях який знаходиться під пультом управління. Там якісь ризинові колєчка стоять чи є щось інше? Опиту по розборці таких розпридільників не маю. Але втрату масла потрібно ліквідувати в любому випадку. Підкажіть можливо хтось з такою проблемою вже стикався. В тих місцях де тече масло я обвів білим кольором. Дякую.
  11. Напишіть ціни в лічку. Цікавить піноль, і шпіндель в зборі. І якщо можна ціна в розборі. Дякую
  12. Звичайно є зміст відновлювати. У цих патронів точність не зрівняти з Маскальськими аналогами. Патрон супер.
  13. Добавлю своїх п'ять. До речі станки це хороше капіталовкладення це не машина що чим рік тим більші втрати рахуєш. Якщо за станками слідкувати і доглядати (технічний догляд) то їх завжди можна продати якщо щось десь колись не получилось з бізнесом. 16К20 ще 1 рік тому було валом і коштував 1000$ а що зараз... так що я двома руками за: металообробка завжди прибутково... І на останок можна працювати в свому гаражі не платити оренди але платити податок... Всім удачі не бійтеся починати свою справу (хто не рискує той не п'є шампанського). )))