ОлександрS

Користувачі
  • Продажи

    5/4,8
  • Покупки

    13/5
  • Публікації

    250
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

51 Добра

1 підписник

Про ОлександрS

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. Який діаметр посадки ока?
  2. 380 поки немає, поки що підключу на 220, помпу планую теж поставити, раз є ванна то чому її не використати. Можливо в кого на точилі стоїть станція сож? Хотілося б глянути як організована очистка емульсії.
  3. Підкажіть, для чого на таких станках ванна встановлена? Та ще й така здорова. І що туди заливається, ззаду встановлений штуцер для зливу.
  4. Завтра посмотрю схему, станет понятно. Кстати подфортило, купил его чисто случайно за 1700грн. Дешевле чермета.
  5. Вага, кілограмів 300. Схему завтра змалюю, кінцевий управляє пускачем. Галетні перемикачі стоять ззаду.
  6. Також цікаво, хто які круги ставить для заточки різців? Які номери кругів краще встановити для повсякдення в майстерні?
  7. Там стоїть два галетних перемикачі, один включає, а от що інший робить, я ще не розібрався. Хотілося б знати точну модель. Включається опусканням захисних щитків, там концевик з пускачем.
  8. Доброго дня. Допоможіть опізнати звіра. Потрібна схема та характеристики, але нажаль не знаю його назви.
  9. Яка назва Вашого каналу
  10. Доброго вечора панови! Провівши безліч тестів та модернізацій, проблему вирішино. Таку сильну вібрацію викликало декілька конструктивних факторів. 1: Це одне з головних умов, вісь кріплення рухомої каретки повинна знаходитися з полотном в одній площині(це вирішує проблему підскакування пилки). 2: Відстань від вузла розвороту до ведучого колеса повинна бути мінімум 30мм. (На малюнку А). (Це і була основна проблема вібрації, в мене цей вузол розвороту був під колесом, тобто заходив на нього на 15мм, тобто полотно починало розвертати аж під шківом). Експериментальним шляхом я каретку змістив на 70мм назад в сторону двигуна, так як тиски заважали регулювати відстань А. Спробувавши різні варіанти з відстанню А, я прийшов до висновку, що вона повинна бути від 30 і до 60мм, найкращі результати отримані коли А=50мм. 3: Збільшивши відстань А, діаметр оброблюваної заготовки зменшився до 150мм. Таким чином, довжину каретки потрібно збільшити на 120-140мм, тоді можна буде розпилювати заготовки діаметром до 270мм. Також зі збільшенням довжини каретки(плеча) збільшиться навантаження в точці відомого шківа і довантажувати каретку не потрібно.
  11. Можливо і полотна вина. Ще є підозра, що проблема може бути в тому, що вузол розвороту пили дуже близько до ведучого колеса, пошти під ним.
  12. Чому тоді в інших форумчан немає цієї проблеми?
  13. Провівши безліч тестів отримав позитивний результат. А саме: після того як змістив вісь кріплення каретки та добавивши вантаж 20-25кг на вказане червоним кольором місце, пилка почала пиляти без вібрації. Тепер питання, чому в усіх хто робив пили цю частину не грузили і пиляє добре, також в кого нема гідропідйому, теж нема таких проблем? Як можна в цій точці культурно повісити вантаж в 25кг і який? Довжина каретки 110см, думаю на 10см її зробити довшою, коли затупляться ці полотна. Довжина полотен зараз 2340мм, ширина 27х0,9.
  14. Вал двигуна на шпонці прямо в редуктор .
  15. Щось мені здається що проблема в ведучому колесі, при самому невеликому навантаженні воно стає- рухається-стає-рухається, на відео видно, хоча на редукторі вихідний вал рухається рівно і стабільно. Між редуктором і колесом у мене стоїть вал на якому з обох боків шпонки, вал заходить в обидві сторони від руки.