NikromanSeR

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    63
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача NikromanSeR

  1. Доброго ранку якщо бужете шабрити то по перше запасіться терпінням, а по друге використовуйте не лінійку вузку а місток(да важкий)меньше шансів завалити направляючі(кажу із свого опиту бо робив спочаику лінійкою а потім переробляв містком)
  2. там пишется не про бабку 1к62, а як зробити щоб зажим підошви був як в 1к62
  3. Ось що каде Пекеліс соответствии с техническими условиями. Ремонт напраВJlЯЮЩИХ станины шабрением. Этот технолоrи- ческий процесс характеризуется тем, что станина (установленная на стенде или на жестком фундаменте) в поперечном направлении выверяется по поверхности для крепления коробки подач 2 (рис. 48) с помощью paMHoro уровня 1. Это позволяет в дальней- шем при ремонте суппорта леrко определить и установить перпенди- кулярность поверхностей для крепления фартука на каретке суппорта к поверхности для крепления коробки подач на ста- нине. fоризонтальность направляющих в продольном направлении определяется обычным способом по уровню 5. Друrая особенность рассматриваемоrо типовоrо технолоrи- ческоrо процесса заключается в том, что вместо изнашиваемых поверхностей направляющих под заднюю бабку (на станине), обычно принимаемых за базу, 13 данном случае за базу принимают поверхности для крепления рейки б, притом лишь участки (по 200300 мм) этих поверхностей по обоим концам станины. Эти поверхности никоrда не изнашиваются и находятся в одной плос- 84 кости с поверхносtями ДЛя крепления коробки подач и крон. штейна ходовоrо вала. В мене просто такоі проблеми небуло от і винекло питання
  4. Рамний рівень ставив на площенну де стае коробка подач, виставляю в ноль, потім перекидаю на площену де стоіть ПБ і там мені показуе перекос, так само і сзаду на місці де стоіть серга(куди входять вали), треба було зробити фото булоб наглядніше.
  5. Всіх вітаю, є задачка не по темі але можливо хтось колись зіштовхнетса з таким. Отже маемо токарний станок 1К62(кажу одразу не мій і звідки він у тіеі людини язявса я навіть не уявляю(хоча уявляю?))розібраний на вузли (тобто все окремо пб, коробка, вали і.т.), поставили станіну на фундамент так як робив ДМ, почали виставляти як пише книга Пекеліса і о чудо коли по коробці по рівню 200*200 0.02мм/1м вивожу в рівень то перекидаючи на посадку ПБ рівень тікае в бік (взяв рівень 0.1мм то втікло на 9 поділок), так само і ззаду міряючи по серзі в рівень, а по плоских тікае в бік. Ваші думки по цьому(я розумію самий простий варіант шліфовка або чермет)
  6. Доброго розглядаю варіанти такогож насоса який стоіть в 1к62
  7. Всіх вітаю, була думка зробити подачу масла з ПБ》коробка подач》ПБ, потім подивився паспорт по модернізаціі і вирішив шо буду робити як там, а саме в коробку подач ставитьса плунжерний насос який буде качати на гору а там зроблю разводку по каналах.
  8. Доброго ранку а модна ваш результат глянути?
  9. Т15 по пяти бальній системі на 4-
  10. Доброго вечора, колись бачив фото звіт де людина всунула плунжерний насос для змащювання, спробую пошукати але невпевнений що знайду
  11. Добрий вечір вибачаюсь що довго мовчав загорав в лікарні ну те пусте, останню робочу модель незнайшов але знайшов свій перший прототип, кажу одразу колхоз 80лвла було зроблено за допомогою болгарки та дрельки в ліпших традиціях цього жанру, але і це одоробело свою справу виконувало добре. Попереджу одражу всеодно фініш треба буде добивати вручну.
  12. Дякую за пропозицію переробляти на данний момент систему поки немаю ні часу ні здоровя якщо налумаюсь то звернусь, ще раз дякую за пропозицію.
  13. Доброго дня перевіряв паралельність також і по направляючих супорта все одно був перекос, тоді взяв за основу паралельність супорта до рейки і до площенни яка іде для регулювання передньоі бабки(зубчата рейка та площина під ПБ як не дивно дали однаковий результат відносно направляючих супорта),але це було вже давно, зараз непаралельність становит 0.03мм, збивав це все саморобним електро шабером(такий колхоз шо соромно самому на нього дивитися)
  14. Доброго дня також думав про це, не підкажете який сальник ставили, також продумую викинути плунжерний намос з ПБ та поставити від авто або ще якийсь(на що зараз вистачить бюджету)
  15. Проект був заморожений через участь вламника в АТО зараз з новими силами будем продовжувати
  16. итак попытка номер два http://chipmaker.com.ua/index.php?/files/file/298-паспорт-1а62(часть-1)/