Osmievod

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    11/5
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача Osmievod

  1. Доброго здоров'я. Є потреба в запчастинах до сердлильного 2м112, а саме: 1. гайка колони та корпус упорного підшипника. 2. моторна плита. 3. Шків той що на втулці в бабці. Все інше я знаю де взяти або зробити, а от з цими прошу допомоги знайти де в кого купити.
  2. Шановні, що порадите за моторну плиту? робити самому з кутиків чи може хто має зайву на продаж?
  3. Скажіть будьласка, що це за сліди? тріщини чи зварка?
  4. Вітаю. Дякую, гайка треба велика, на гвинтову колону, там діаметр чи то 70 чи 80. За вашу ропозицію розгляну, але там має бути ще гвинт якийсь під неї.
  5. Можете зорієнтувати приблизну вартість доставки НП
    швидко відправили. все добре.
  6. в бабці зверху втулка на підшипниках? Отвір пінолі має виробітку?
  7. Зробив я його, купив малу продольну од ТВ16. Різцетримач поставив китайський касетний, бо рідний не підходить по висоті.єдине що добавив отворів для масла в підшипники шпінделів. Як вияснилось потім, масло з нього летить з усіх дірок.... Думаю якось їх герметизувати, для цього треба його розібрати знову. Так що ще є чим гратися..
  8. На тв16 працювати буде?
  9. В токарний станок типу ТВ-16 підійде?
  10. Забрав з металоприйомки, частково відновив. Прошу впізнати. Міняв підшипники у пінолі - ГПЗ. Литво чугуну жахливе, всередині можна було взяти грунт на аналіз. Підозрюб що це якась копія з американця або німця. Мав круглий стіл-тіски.
  11. як же виймати свердла чи конуса з нього яке що наскрізного отвору нема?
  12. яка довжина та діаметр пінолі?
  13. Власне є частина свердлильного верстата: колона, бабка, гвинт переміщення, станина. Хочу його відновити, Але для цього треба мати уяву що відновлювати бо не мав справи з такою технікою. Поговоривши з спецами, прийшов висновку що спочатку треба фрезернути та хонінгувати бабку. Висота для фрезерування - 223мм. Всі мої знайомі мають фрезери до 200мм. діаметр бабки 46,5-46,9 мм. Після всього треба буде замовляти на виготовлення: піноль, вал пінолі, шпіндель, шліцева втулка? Можливо в когось є запчастини що підійдуть? Можливо допоможете з виготовленням. Фото 1 для зразка станка. Інші - фото бабки.
  14. Доброї ночі. Допомагайте друзі. Є такий самий станок, але немає продольної подачі з різцетримачем. Чим можна замінити? Нема поперечної подачі під фрезер, що туди можна поставити? Можливо в когось є ці запчастини? Ще "гуляє" в маточній гайці фартука різьбовий вал ,чи як він називається... це треба міняти гайку чи воно в комплекті?