Х-50

Користувачі
  • Продажи

    25/5
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    350
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Нульова

1 підписник

Про Х-50

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Х-50
  1. Посилання не працює... На Алі вони щось у дуже різну ціну і різні часом характеристики...СМкільки адекватна ціна такого модуля?
  2. Він заявлений як 40 Ватний... Це які Вати- китайські чи реально стальки споживає? ппро видає я мовчу. Просто для розуміння порівняння виробів- хто що пише в характеристиках нажаль
  3. Скажіть- як обрати на Алі блакитрий напівровідниковий лазер? Задача- різка фанери 3-6 мм, гравірування по нержавійючій сталі, можливо з попеерднім фарбуванням. Яка потужність та що порадите по виробникам? Ціни дуже різняться при тій самій потужності...
  4. Скажіть- який тип приймача оптичного сигналу стоїть в медіаконверетарх? Чи є там лавинний діод? Маркувань жодних немає, а на тих, в яких я маркування бачив- неможливо було знайти параметри. Який лазер та якої потужності стоїть там? Я так розумію, що приймач та передавач лазерного сигналу по оптоволокну стоять в одному корпусі? На меленькій платі, на якій це все змонтованостоять просто підсилювач сигналу та живлення лазерів- чи це готовий пеймач-передавач з обробкою сигналу та фільтрацією перешкод?
  5. Дякую. Подивився його характеристики- максимум чутливості в області низьких частот. Це він так спеціально спроектований-чи просто низької якості?
  6. Дякую. Це його "внутрішня схема" ? Чи схема підключення?
  7. Доброго дня! Дуже потрібна Ваша допомога. Знайшов такий отсь мікрофон конденсаторний(імовірно СРСР)-тільки з нього вдалося отримати більш-менш нормальний звук у тому застосуванні, яке міні потрібнее. Але не можу розібратися з підключенням- виходить дуже тихо. Там 3 виводи- мені здається всередині підсилювач. Яке маркування цього мікрофона та яка схема підключення? Яке живлення?Дуже потрібно, так як інші мікрофони не дають нормального звуку в цьому пристрої. Діаметр мікрофона 22,5 мм, висота 9 мм
  8. Думаю придбати собі. Але виникло питання- наскільки суттєва різниця між пультами Radiomaster TX12 Mark II ELRS Radiomaster TX14 та Radiomaster TX16 ? Пульт планую для квадракоптера та літака. Каналів наскільки я розумію що там щотам вистачає з запасом. Функціонал майже такий самий, АЛЕ ціна в 2 рази різниться майже. Чому так? Чи суттєві деталі? Хочеться взяти щось ремонтопридатне та нормальне "на виріст". Підкажіть будь ласка.Які функції є реально цінними в 16-му, що настільки він більше вартує?
  9. Дякую. А для 3-Д принтерів такий убогий драйвер підходить? там вимоги менше
  10. Дякую. Я розумію, що дешево не буде. Проте компи з таким портом потрапляють мені на очі періодично, і останній був не дуже древній(якийсь тонкий клієнт), якби знав то взяв би. Двигуни як не дивно знайдені на прийомці(штук 8), а чорний придбано за 300 грн на місцевому блошиному, добре що не не видрали мідяху з нього, бачив і таке. Плата там же знайдена. Тому на зекономлене будуть придбані більш менш нормальні драйвери. А можливо і контролер, але потім.