Feo

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    235
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    6

Усі публікації користувача Feo

  1. Ви хоча б фото вертату скиньте, електрошафу і т.д. Може тоді хтось щось та й помітить.
  2. Всім привіт. Буду збирати свій перший чпк, знайшов такі серваки https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/cervomotor-servoprivod-400-2-6kw-servodvigatel-servodrayver-80-130st-IDDpqJ2.html?reason=observed_ad Ціни на фоні інших дуже приємні. Що скажете?
  3. Дякую за відповідь. Дійсно, глянув на алібаба "Lichuan servo", то у них ціни також наче приємні. Мені для токарного, направляючі ковзання, тому швидкість то взагалі не принципово. Буду підбирати по потужності, як на старих моторах (100 і 70НМ) тому цікавлять мотори більше, ніж 400в. Мене здебільшого цікавить їх точність. Та чи можна для токарного\фрезерного купувати такі "не фірмові" серваки? Чи будуть норм працювати? Я ж так розумію, в будь якому випадку це краще, ніж шаговики\гібридні двигуни
  4. Вона вариться, і я б сказав, що взагалі без проблем) Але не ті конструкції, від яких залежить життя. Особисто варив, і бачив як з'являються тріщини в деталях, які під постійною вібрацією. А для таких деталей як тут обговорюється - без проблем)
  5. А чому мач3 не підходить для заробляння грошей? Або ще LinuxCNC. Бо в майбутньому хочу фрезер по металу робити, то думав що немає сенсу з стійки для фрезерного верстату
  6. Реально зробити так, щоб в ньому був наскрізний отвір? Чи на радянських так не можна?
  7. Є досвід з саморобним чпу по дереву. Було дуже багато таких самих проблем, фреза постіійно кудись тікала, не можливо було залишити станок, потрібен був постійний контроль. Грішили на погану єлектроенергію, яка давала збої на мач. Проблемою були б.у. крокові двигуни, та вали на трапеції. Після заміни двигунів, станок почав літати та працювати без збоїв. Я б для себе встановлював так звані гібриндні двигуни, з енкодерами. Відразу буде зрозуміло що не так, та і прога зупиниться без псування деталі.
  8. У мого батька такий на токарному стоїть, не знаю чи це зворотній зв'язок, але руками його не зупинити, починає чинити опір)
  9. Вітаю. Цікавить синтезатор, та підсилювач для колонок (у мене s 50). Підсилювач головне шоб не шумів) Є ретро УДГ (200 здається), від чого не знаю, але колись купив до фрезера, фрезер продав а удг лежить без діла.
  10. Єххх, станок прям кайф.. З приводу радянських верстатів, повністю підтримую. У мене ТОС св18ра, універсал, але навіть тут різниця у виконанні відчутна. А з чпу все трохи складніше. Вже півтора роки слідкую за ринком, рідко трапляються живі імпортні станки під модернізацію, та ще й щоб по ціннику +- підходило)
  11. Це той самий? За скільки забрали, якщо не секрет? Про направляючі з полімеру, та роликові каретки - то ви вже мене добити вирішили?))
  12. Вітаю козаки. Ось третій рік вже мрію зібрати свій літак, з цією з.лупою що відбувається зрозумів, що можна померти та нічого і не встигнути. Прийшло розуміння що потрібно діяти щоб там не було. Для мого літака потрібно багато якісного дерева (яке я вже начебто і знайшов) та якісна березова фанера товщиною 0.8 та 3 (а в ідеалі 3.2мм) преміальної якості, вологостійка звісно. Як виявилося, в Україні з цим туго( На усіляких авіамодельних сайтах теж голяк. Може хтось володіє інформацією? Вибачте що не по темі, але ж знаю що виручите))
  13. Ви про станок, на який я пускав слину? SZIM EPA320 венгрія довго продавали на о л х, але не встиг, та і суми повної не було... Гідравлічний патрон з прохідним, гідравлічна задня бабка, наклонна станіна. Ну і думаю, там норм швп з заводу. + він на ремінях, а не на шестернях як той же 16б16ф3. Довго на нього слину пускав, але всьо..) Ось його фото.
  14. Знаю. І сам хотів би. На олх продавася класний варіант під модернізацію, але я не встиг... Тому, буду брати 16б16ф3. самому не подобається "стандартне" положення РГ. Але що поробиш)
  15. Нещодавно почав цікавитися ЧПК, вже скоро буду брати перший під модернізацію. З приводу ТПК 125, вчасно начитався про них) І вживу побачив та послухав власника. Як добре що не купив)
  16. Вітаю. Я скоро буду купувати (якщо все зростеться) 16б16ф3, але там АКС. Станок в дуже гарному стані, направляючи без зносу, тому, думаю коробка там в дуже гарному стані. Не знаю чи саме таку ви шукаєте, але я її буду продавати і ставити на частотник.
  17. Усім привіт. Давно стояв нгф без діла, вирішив зробити просту вфг. Можливо хтось захоче щось подібне повторити. Шпіндель переточений з перехідника км3-км5, корпус точений з кругляка + колхозно наварив товщину стінки там де нижній підшипник, бо іншого кругляка не було, а купляти не хотів, бо не знав чи запрацює. Також, внизу немає гайки для підшипника, що в свою чергу також колхоз і не правильно) Вильот зробив 125мм, але не пам'ятаю скільки в оригінальній було (це мій другий нгф) і перший був з оригінальною вфг, яка працювала на стільки гучно, що це був жах. Вильот такий, що центр шпінделя знаходиться по центру стола його ходу, в оригіналі, на скільки пам'таю, шпіндель був ближче до станіни. Зверху звичайний конусний підшипник, який в теорії бере на себе навантаження від натягування реміня. Привід від частотника, але якби був матеріал, або бажання відливати, то зробив би шківочки на 4 швидкості, мені б вистачило. Ось цей жах повинен був бути всередині, але щось пішло не так) Пізніше дороблю відео, і закину сюди, якщо когось цікавить більш детально.
  18. Знаю. Я гайку перероблю, щоб стіл повністю опускався. Не хотів на хобот, щоб жорсткість не втрачати, бо її і так немає. Тим більше, з нгфами то безкінечний процесс, їх тюнінгують в смерть) Я думаю, якщо треба більше ходів, то треба біьше верстат, тому не став заганятись. Враховуючи, що я взагалі не заганявся. Можна зробити культурно і гарно)
  19. У нього вфг є? Чи він іде як горизонтал?