Fidujka

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/4
  • Публікації

    115
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Fidujka

  1. Міняйте ціну, накладеним купую.
  2. А як то тут придбати?
  3. 3000 якось нашкрябаю. Може домовимось 🤝.
  4. Можу запропонувати вам свою ціну?
  5. Вітаю. Викрутити можна з оправки зацеп? Або суцільний?
  6. Там у вас була хвостова м2.5 ∅35. Ще є ?
  7. Вітання спільноті ! Маю свердлильний верстат 2н118-1. Пересипав все,від слова все. Але виникла ідея трохи доробити той верстат бо на 2 н118 є підйом бабки а на 2н118-1 його забули покласти за то поклали електропідйом столу. Ближче до теми, в бабці відлив приводу підйому є але не просверлено/росточено. Що шукаю, креслення запчастин черв'ячний вал (той на котрому фрезерований квадрат),фланець його, червячне колесо, валик на котрий сідає колесо та рейку. Ще цікавлять бази для свердління тих отворів. Може в когось залишились добиті ці деталі з котрих ще можна зняти розміри. Дякую за увагу.
  8. Ваше питання приховано оскільки воно можливо порушує правила сайту. Для новачків на сайті також обмежена можливість уточнювати ціну. Шановний автор оголошення просимо допомогти цьому учаснику забронювати ваш лот!
  9. @Amigo1982 Нет это к 200сотому, она меньше. Но все равно спасибо.
  10. Ищу стойку биениемера . Можно и саму пятку.
  11. Может кто-то фрезернуть новую?
  12. К сожалению не она.
  13. Коллеги может кто на барахолках в своем городе встретит такое то дайте мне знать.т.0509664361 Спасибо ?
  14. @Одессит Таких есть два ???
  15. @Alekc не знаю. Какая ширина там рельс ?
  16. Стойка отдельно продается ?
  17. Вот чего не знаю того не знаю (((. Всем спасибо. Всё нашлось !
  18. Всeм доброго врeмeни суток.Наконeц и я стал обладатeлeм токарного станка.Правда нe очeнь сосотояния,ну eсли быть честным то в Ужасном состоянии ?. Я знал на что иду и чётко понимая ситуацию купил его.Теперь предстоит долгая при долгая дорога к финишу. А теперь по сути.Есть несколько вопросов к уважаемым форумчанам :На направляющих есть задиры по 15 соток, естественно в районе патрона находятся они.Есть идея снять переднюю бабку и перешабрить всю станину или не снимать и шабрить до передней бабки? Кто как бы сделал ?
  19. Я всё же решился испытать.Зедекс сохнет. Мне так больше подходят сопряжения ластохвостов.Ну и приклеил зедекс на каретку.
  20. Подскажу.Обратным молотком.