Ромакс91

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    40
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

10 Нульова

Про Ромакс91

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження
  1. Зараз техніка вже не та. Скільки бачив китайців,років 5 після покупки сипеться весь.Ремонти спасають не на довго,дуже багато техніки сучасної(китаї) просто гниє в гаражі,чекає касу відправки на металолом.
  2. Основний Інструмент)
  3. Тяжко грає вилка.Неясно з якого вона Чз.Скільки там має бути масла і якого? Неясно чи робити під Л клапан? Мінус таких мотоциклів(як на мене)в тому що за стільки років пройшов купу малолітніх рук,знайти доглянутий нетак просто. Але якби таку долю пережив китаєць сучасний,йому можна булоб ставити пам'ятник)Тому щьо працює поки новий а далі??? Можна витягти заначку,піти і купити КТМ..І катайся наздоров'я.Доцільність такої недешевої покупки? Зробити своїми руками для себе..Це необовязково мот.Перевірити свої технічні навики.Створювати свої якісь унікальні деталі..цім і живуть станочники.
  4. Фільтр який був підрукою поки поставив.Далі думаю від МТ поставити. Маятник подовжений на 10см. Вставки товстостінної труби і трубка там де салінблоки замінена на більшу товстостінну,замість салінблоків 4підшипники. На рахунок прогресії мені здалось,забагато мороки,але можливо воно того стоїть. Хтось стикався з заміною порня на Ямахівський?
  5. Відновлення радянської техніки..Для себе вирішив зробити мотоцикл для рибалки поїздок в ліс..тай простостого використання для активного відпочинку..Покищо так(фото)Триває творчий процес..так що поради доречні. Наперед вдячний.
  6. На цих квадроциклах від завода стоїть тракторна підвіска з гідравлікою і є понижені передачі,такий собі квадроцикл мінітрактор два в одному.Тай коштує недорого.
  7. Добре номер ваш в мене є,після покупки самого зіма.буду звертатись.
  8. Нажаль вже проданий.
  9. Шукаю для власного використання квадроцикл зим 350.обов'язково з тракторною підвіскою.
  10. Як аналог 1А616 нформація з ютуба,я особисто неперевіряв.доволі розповсюджений.Можете звернути ще увагу на 1м63.
  11. Станок не мій можу тільки дати контакти.Немає задньої бабки.капіталка скоріш за все.ціна за себе говорить.Але стан робочий.Є дорічі відео з цим станком можу відправити на вайбер.
  12. 1М61Т,Потребує відновлювальних робіт,Робочий стан,Луцьк Волинська обл..8000грн.
  13. В продажі є на 300атм Можна такий ставити?
  14. А якщьо буде більше як 200атмосфер? Це двигун насос розподільник?