Ромакс91

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    40
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ромакс91

  1. Зараз техніка вже не та. Скільки бачив китайців,років 5 після покупки сипеться весь.Ремонти спасають не на довго,дуже багато техніки сучасної(китаї) просто гниє в гаражі,чекає касу відправки на металолом.
  2. Відновлення радянської техніки..Для себе вирішив зробити мотоцикл для рибалки поїздок в ліс..тай простостого використання для активного відпочинку..Покищо так(фото)Триває творчий процес..так що поради доречні. Наперед вдячний.
  3. Основний Інструмент)
  4. Тяжко грає вилка.Неясно з якого вона Чз.Скільки там має бути масла і якого? Неясно чи робити під Л клапан? Мінус таких мотоциклів(як на мене)в тому що за стільки років пройшов купу малолітніх рук,знайти доглянутий нетак просто. Але якби таку долю пережив китаєць сучасний,йому можна булоб ставити пам'ятник)Тому щьо працює поки новий а далі??? Можна витягти заначку,піти і купити КТМ..І катайся наздоров'я.Доцільність такої недешевої покупки? Зробити своїми руками для себе..Це необовязково мот.Перевірити свої технічні навики.Створювати свої якісь унікальні деталі..цім і живуть станочники.
  5. Фільтр який був підрукою поки поставив.Далі думаю від МТ поставити. Маятник подовжений на 10см. Вставки товстостінної труби і трубка там де салінблоки замінена на більшу товстостінну,замість салінблоків 4підшипники. На рахунок прогресії мені здалось,забагато мороки,але можливо воно того стоїть. Хтось стикався з заміною порня на Ямахівський?
  6. Шукаю для власного використання квадроцикл зим 350.обов'язково з тракторною підвіскою.
  7. На цих квадроциклах від завода стоїть тракторна підвіска з гідравлікою і є понижені передачі,такий собі квадроцикл мінітрактор два в одному.Тай коштує недорого.
  8. Добре номер ваш в мене є,після покупки самого зіма.буду звертатись.
  9. Нажаль вже проданий.
  10. Як аналог 1А616 нформація з ютуба,я особисто неперевіряв.доволі розповсюджений.Можете звернути ще увагу на 1м63.
  11. Станок не мій можу тільки дати контакти.Немає задньої бабки.капіталка скоріш за все.ціна за себе говорить.Але стан робочий.Є дорічі відео з цим станком можу відправити на вайбер.
  12. 1М61Т,Потребує відновлювальних робіт,Робочий стан,Луцьк Волинська обл..8000грн.
  13. Планую зробити саморобний прес. В наявності є циліндр.гільза 100мм.шток 50мм Хід штока буде 350-400мм Зараз циліндр 70см(від спецтехніки) Підскажіть хто розбирається,який має бути оптиммальний для такаго циліндра ручний насос???
  14. В продажі є на 300атм Можна такий ставити?
  15. А якщьо буде більше як 200атмосфер? Це двигун насос розподільник?
  16. Потрібна порада.. Збираєм саморобний прес.Якби з того щьо є під рукою. 1.циліндр внутрішній діаметр 100мм.шток 50мм. 2.насос нш32 3.розподільник р80 4.двигун 3кВт.900об. Тепер питання. 1.Підійде цей насос до двигуна чи шукати приміром(нш10) 2.Підійде цей розподільник?.чи е в ньому аварійний клапан? 3.шланги трактора т40 витримають такий тиск(20мпа) Прес планується з подальшою можливою модернізацією,типу заміною агрегатів для бішої потужності Пс..напере дуже вдячний за поради.
  17. Плунжерний типу н400,ві дає більший тиск?мій двигун підійде?
  18. В якій техніці і для сього використовується нш10.нш6?
  19. А якщьо всетаки поставити на подачу гідравлічні шланги(хтілосьби шоб циліндер змічувався по рамі)витримають?Чи краще не страдати фігнею і зразу робити все на металевих трубках? На розподільнику р80 є плавна подача?чи буде пролітати?
  20. Цей прес помоїму заводський,а листогиб вже мабуть самі доробили?якшо так виконання та ідея хороша.яку товщину максимум можна гнути таким чином?
  21. Буває шкворні газоновські пресуєм,пітшипники,портянки.для вантажівок,деколи натяги і до десятки бувають.а часом і вирвати якусь закипівшу деталь типу великого салінблока..ручного преса невистачає
  22. Ручний в нас є,теж самопал,циліндер приблизно теж такий.. Просто маєм можливості та матеріал під рукою Є багато запчастин від тракторів т40 В сусідів (по гаражах)є заводський великий прес.тонаж незнаю.в висоту десь 3метри. І шток десь зо200мм.Під штоком плита їздить це діло по направляючих. Взагальному надоїло ходити просити Хочеться зробити собі.
  23. Якийсь цей двигун завеликий по розмірах як на мене і вага 43кг.але я слабо розбирась в двигунах
  24. Покищьо пресувати салінблоки підшипники всякі втулки. НА НШ10 такого двигуна вистачить?