hettfield

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    73
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача hettfield

  1. може вже й пізно. маю таку приспособу для регулювання зазорів клапанів, але без індикатора. а так хотілося б нею побавитись..
  2. скільки зараз зп у токаря 4го розряду на держпідприємстві? якщо не секрет
  3. свердло? мож все-таки гравер?
  4. просто агонь. тепер дороблю собі такі втулки-направляючі під свої плашкотримачі. з однієї сторони буде закріплена плашка, з іншої втулка.
  5. в очі не бачив що там за міст, але таке питання: чи не розглядали варіант заміни на міст від чогось іншого (ваз наприклад). розумію що мабуть не легший віріант, але відновите посадку підшипника, а там за який час якась інша ексклюзивна деталь зноситься, і ? знову пошук методу її відновити?
  6. чисто з цікавості. можете сказати який є розмір? бажано з точністю десяток
  7. деталь методом порошкової металургії. без покриття.
  8. або ж як варіант 6х0.75
  9. використовуємо на виробництві подібні, UCFC 208. в них звичайна М8, але раз була партія з добре так потягнутими різьбами на тих самих гвинтах. так що брак різьбового отвору не виключено. яке маркування вашого корпусу підшипника? https://www.kugellager-express.de/plummer-block-housing-unit-ucp306-shaft-30-mm для прикладу. пише М6. шукайте по своєму маркуванню
  10. напівавтоматичний напівадмін
  11. на спіральній частині ще одна лєнточка (принаймні тещо видно на фото). кращий відвід стружки, тому нічого і не клинить.
  12. ну тепер залишилось множачи ступінь стиску на 1.3...1.7 визначати необхідну компресію для справного двигуна
  13. ну то як можна казати що компресія залежить від ступеня стиску? якщо одне на інше не впливає.
  14. ну окей. зношується двигун. компресія в ньому падає. ступінь стиснення при цьому теж падає? чи зростає?
  15. ні. і ось чому: якщо взяти два однакових двигуни, один новий а другий зношений, то компресія очевидно що в них буде різна, а от степінь стиснення залишиться та сама (якщо не брати до уваги можливий нагар в камері згорання).