MartVlad

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    96/5
  • Публікації

    791
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

MartVlad останній раз здобув день на червня 14 2019

MartVlad має найбільш улюблений контент!

Репутація

179 Відмінна

Про MartVlad

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

3 329 переглядів профілю
  1. Уточніть, що саме ви порушили? Яка модифікація верстату, з диском для вибору передач, чи з диском і додатковою ручкою для включення передач? Фото?
  2. @tosi Цікавий станочок! Вже й собі подумую про маленького токарного на балкон. Нещодавно робив дрібну деталь з алюмінію і довелось трохи погратись на своєму токарному.
  3. Будьте обережні, в Харкові є шахрай, який продає станочні підшипники. ФОП Маценко Сергій Дмитрович Брав у нього 46216 4го класу по "безналу", отримав відвертий хлам, який професійно почищений від іржі. Заміну не зробив, кошти не повернув, трубку не бере. Не попадіться!
  4. Ох як все закрутилось... А ви мабуть думали, що всі все забули? (я про конфлікт @softm з @kosmos) А поясніть будь-ласка за що дали 4 місяці R/O для @vadimmart? За те що він мій клон? Бо так сказав @Stebium1. Чи знов кнопочкою промахнулись? Мабуть тут скоро всіх забанять, залишиться тільки адмін та модератори.
  5. @aegis З вами особисто не знайомий і не є вашим підписником, але "обома руками" за вас! Мабуть через те, що входжу до клубу "хейтерів" адміністрації й особисто @softm! @Денис Береговой Браво! Ви чудово описали суть поведінки адміна! +1 +1 +1 +1 +1 +1 А тепер, щодо моєї ситуації. Я хобійно займаюсь металообробкою, це не мій основний вид діяльності й мені це не приносить жодного прибутку. Коли в 2016 з'явився новий проект, то звичайно його підтримав, бо це ж своє, українське. Принципово не підтримував російський форум через всім відомі причини. Але як виявилось, наш форум не такий вже й "наш", за основу чомусь було взято російськомовну версію, ну це й не дивно, "одесситы все таки" (без образ), я навіть кілька разів намагався допомогти з перекладом на українську, як ви думаєте, куди мене послали... А тут вже й "хоп", а це не безкоштовний проект, як ми вам казали/брехали минулого року, а приватний комерційний сайт, тому давайте платіть гроші за "преміум доступ", потім "2%", потім "торгівля в приваті", тепер ще й на "скарги". Ви, своїми діями відштовхуєте користувачів, кажу це як користувач. Ви не зможете мене змусити платити вам, якщо я сам цього не захочу, а я не хочу. Адже для цього є маса причин і основна - це розголошення моєї приватної переписки і оголошення мене збирачем "персональних даних" користувачів. Так, була ситуація, коли попросив в приваті контакти кількох продавців, в яких робив покупки, хтось поскаржився. Профіль забанили, відключили приват, хоча правила таких покарань не передбачають. Забанили мого підписника @vadimmart, хоча він ніяким боком до ситіації. Щоб "добити" мене остаточно, @softm повішав мою приватну переписку в темі "Питання щодо сайту" й звичайно не полінувався додати мій мобільний в різних форматах, ну щоб вже точно він "світився" в пошуковику. Зараз приватні повідомлення знов закрили без пояснень, думаю це пов'язано з останніми подіями щодо читання приватних повідомлень. А тепер, "любителі статистики", подивіться кількість моїх покупок та суму з три роки і порахуйте скільки потенційного прибутку ви втратили, бо купувати на вашому форумі вже нічого не хочу. @aegis Не маю права вам давати поради, але для себе зробив висновок: поки тут всім заправляє @softm - "толку не буде"!
  6. Ні, не клони. Але, нажаль, через таке безпідставне звинувачення користувача забанили. Розбаньте @vadimmart Доречі, саме він в грудні 2016 запросив мене приєднатись до новоствореного українського форуму металообробки, тому своєю активністю тут завдячую саме йому.
  7. @Wagner Для нержавіючих сталей використовують ВК8. Швидкості різання зазвичай нижчі. Враховуйте, що нержавійка погано віддає тепло і схильна до локальних перегрівів, тому при відрізанні обов'язкове охолодження, бо розпаяється різець. Я б відрізав ф50 на швидкості 450об/хв з СОЖ. Також багато буде залежати від жорсткості верстата.
  8. Софтм
  9. Краще на поворотному столі. Можна зробити перехідну плиту на поворотний стіл діаметром більше деталі. На неї встановлюєте кожух і кріпите в усіх можливих точках. Така деталь буде вібрувати при обробці зовнішнього посадочного кільця, тому вам і порадили підперти її з усіх боків.
  10. @технократ Насправді це дуже відомий на просторах YouTube "винахідник-шоумен" - Colin Furze А краватка - то його фішка. Safety tie! Можете її навіть купити - https://www.colinfurzeshop.com/products/safety-tie