MartVlad

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    96/5
  • Публікації

    791
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3

Усі публікації користувача MartVlad

  1. Уточніть, що саме ви порушили? Яка модифікація верстату, з диском для вибору передач, чи з диском і додатковою ручкою для включення передач? Фото?
  2. @tosi Цікавий станочок! Вже й собі подумую про маленького токарного на балкон. Нещодавно робив дрібну деталь з алюмінію і довелось трохи погратись на своєму токарному.
  3. Будьте обережні, в Харкові є шахрай, який продає станочні підшипники. ФОП Маценко Сергій Дмитрович Брав у нього 46216 4го класу по "безналу", отримав відвертий хлам, який професійно почищений від іржі. Заміну не зробив, кошти не повернув, трубку не бере. Не попадіться!
  4. Ох як все закрутилось... А ви мабуть думали, що всі все забули? (я про конфлікт @softm з @kosmos) А поясніть будь-ласка за що дали 4 місяці R/O для @vadimmart? За те що він мій клон? Бо так сказав @Stebium1. Чи знов кнопочкою промахнулись? Мабуть тут скоро всіх забанять, залишиться тільки адмін та модератори.
  5. @aegis З вами особисто не знайомий і не є вашим підписником, але "обома руками" за вас! Мабуть через те, що входжу до клубу "хейтерів" адміністрації й особисто @softm! @Денис Береговой Браво! Ви чудово описали суть поведінки адміна! +1 +1 +1 +1 +1 +1 А тепер, щодо моєї ситуації. Я хобійно займаюсь металообробкою, це не мій основний вид діяльності й мені це не приносить жодного прибутку. Коли в 2016 з'явився новий проект, то звичайно його підтримав, бо це ж своє, українське. Принципово не підтримував російський форум через всім відомі причини. Але як виявилось, наш форум не такий вже й "наш", за основу чомусь було взято російськомовну версію, ну це й не дивно, "одесситы все таки" (без образ), я навіть кілька разів намагався допомогти з перекладом на українську, як ви думаєте, куди мене послали... А тут вже й "хоп", а це не безкоштовний проект, як ми вам казали/брехали минулого року, а приватний комерційний сайт, тому давайте платіть гроші за "преміум доступ", потім "2%", потім "торгівля в приваті", тепер ще й на "скарги". Ви, своїми діями відштовхуєте користувачів, кажу це як користувач. Ви не зможете мене змусити платити вам, якщо я сам цього не захочу, а я не хочу. Адже для цього є маса причин і основна - це розголошення моєї приватної переписки і оголошення мене збирачем "персональних даних" користувачів. Так, була ситуація, коли попросив в приваті контакти кількох продавців, в яких робив покупки, хтось поскаржився. Профіль забанили, відключили приват, хоча правила таких покарань не передбачають. Забанили мого підписника @vadimmart, хоча він ніяким боком до ситіації. Щоб "добити" мене остаточно, @softm повішав мою приватну переписку в темі "Питання щодо сайту" й звичайно не полінувався додати мій мобільний в різних форматах, ну щоб вже точно він "світився" в пошуковику. Зараз приватні повідомлення знов закрили без пояснень, думаю це пов'язано з останніми подіями щодо читання приватних повідомлень. А тепер, "любителі статистики", подивіться кількість моїх покупок та суму з три роки і порахуйте скільки потенційного прибутку ви втратили, бо купувати на вашому форумі вже нічого не хочу. @aegis Не маю права вам давати поради, але для себе зробив висновок: поки тут всім заправляє @softm - "толку не буде"!
  6. Ні, не клони. Але, нажаль, через таке безпідставне звинувачення користувача забанили. Розбаньте @vadimmart Доречі, саме він в грудні 2016 запросив мене приєднатись до новоствореного українського форуму металообробки, тому своєю активністю тут завдячую саме йому.
  7. @Wagner Для нержавіючих сталей використовують ВК8. Швидкості різання зазвичай нижчі. Враховуйте, що нержавійка погано віддає тепло і схильна до локальних перегрівів, тому при відрізанні обов'язкове охолодження, бо розпаяється різець. Я б відрізав ф50 на швидкості 450об/хв з СОЖ. Також багато буде залежати від жорсткості верстата.
  8. Софтм
  9. Краще на поворотному столі. Можна зробити перехідну плиту на поворотний стіл діаметром більше деталі. На неї встановлюєте кожух і кріпите в усіх можливих точках. Така деталь буде вібрувати при обробці зовнішнього посадочного кільця, тому вам і порадили підперти її з усіх боків.
  10. @технократ Насправді це дуже відомий на просторах YouTube "винахідник-шоумен" - Colin Furze А краватка - то його фішка. Safety tie! Можете її навіть купити - https://www.colinfurzeshop.com/products/safety-tie
  11. @kolish Подивіться на стіл універсально-заточного.
  12. @Maple Віталію, для автомобільного скла використовують клеї, які полімеризуються під впливом ультрафіолетового проміння, зазвичай використовують УФ ліхтарик. Вони бувають різних консистенцій, думаю можна і у вашому випадку використати. Не реклама: https://www.loxeal.com.ua/products/uf-klei
  13. @tosi Анатолію, поділіться будь-ласка вашим досвідом по холодному анодуванню маленьких деталей. Маю інтерес до цього процесу. Фото тестових зразків: Площа деталі - 30см2 Сила струму на 1 мікрон - 1,4А (Розраховував з 4А - 100см2 @Nik ) Температура -10С...-12С Етапи анодування: 1. 0,25А х 10хв = 2,5А (підготовчий період) 2. 0,5А х 10хв = 5,0А (підготовчий період) 3. 0,75А х 10хв = 7,5А (підготовчий період) 4. 1,0А х 60хв = 60А (основний період) Сумарно - 75А /1,4 = 62мкм Як джерело живлення використовую ЛАТР на 9А. Процес починається при напрузі близько 20В і росте до 60-70В. Температура зростає до -7...-5С. Проблеми: Наскільки я зрозумів, для малих деталей силу струму необхідно значно зменшити від рекомендованих 0,5-2,0А, причому чим менша деталь, тим нижча сила струму має бути на початкових(підготовчих) етапах і впродовж основного періоду анодування. Якщо площа деталі зменшується до 13см2, а етапи анодування залишаються ті ж самі: 0,25-0,5-0,75-1,0А то протягом основного періоду процес стає резонансним і важко керованим, при цьому сила струму може різко стрибати від 0,5А до 5А й деталь починає травитися. Як я розумію, для таких малих деталей процес має бути приблизно таким: 0,1-0,2-0,3-0,4А. Як ви боретеся з травленням і різкими стрибками сили струму? Дякую.
  14. Акуратно приварити з миттєвим охолодженням повітрям продувочним пістолетом! Якщо сварка не підходить, витравлюйте кислотою.
  15. @лейтенант Акуратно приваріть гайки на 5 і викрутіть на гарячу.
    Все добре, товар відповідає опису. Оплата без комісії. Власна упаковка. Дякую.
  16. @softm Приберіть це будь-ласка. Я пам'ятаю про що йдеться. Писати більше не буду. Дякую
  17. Зазвичай пальці таких шарнірів не дуже міцні. Виготовляються з сталі 45 з поверхневим СВЧ гартуванням. Втулки зазвичай пружинні розрізні, можуть бути ось такі: Ремонт таких вузлів дуже затребуваний, але проблематичний через габаритність деталей. Як було сказано вище, дуже зручні для ремонту таких машин портативні розточні верстати, які дозволяють на місці відремонтувати шарнір.