Bib4ik

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    52
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

6 Нульова

Про Bib4ik

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Відвідувачі профілю

904 перегляду профілю
  1. Питання до знавців: Чи можна використовувати технічну вуглекислоту (яку використовують для напівавтоматів) для карбонізації води, своїми словами " ДОМАШНЯ МІНЕРАЛКА", чи все ж таки купувати окремо балон харчової вуглекислоти? На різних форумах - по різному, одні пишуть шо можна траванутись, другі шо газірують звичайною СО2, і роками п"ють і нічого........
  2. Дякую всім за поради, реально допомогли. Надіюсь ми з клієнтом дійдемо згоди, як ні то дійсно викладу на продаж, сьогодні відпишусь до чого дійшло. Просто я такими речами рідко займаюсь, тому доходить тяма під кінець.
  3. Та нє, за все :((((.
  4. Привіт небайдужим! Взявся я за одну роботу, і чим ближче до фіналу тим гірше картинка "А скільки за це взяти". Пригнали мені квадрик Polaris 500, попросили зробити перехідні фланці на 14 радіус дисків, так як на ньому 12, а в клієнта є гума на 14. Дав мені диск від волги і все. Поїхав я на металоллом купив стальну плиту 20мм 65х65см, дав 700грн, потім розмітив і відвіз на плазморіз так як мій не тяне - ше +200грн. Вийшло 4 блінчика. Пообдирав, і вот такі параметри: - зовнішній діаметр 200мм. - товщина 17мм. - наскрізний отвір 90мм. - проточка для ступиці діаметр 131мм. глибина 10мм. - виступ центруючий під диск діаметр 107мм. висота 3мм. - розболтовка ступиці 4х155 - розболтовка диска 5х139.7 Залишилось просверлити 16 отворів, нарізати різьбу м10х1,5 і 20 отворів з різьбою м12х1.5. Питання до вас колеги - хо як оцінить дану роботу? Матеріал і болти мої. Сам прикол в тому шо клієнт на самому початку намікав на 1500грн, тому ближче до кінця вот така картінка
  5. Привіт. Брав 1.5 роки назад новий гідравлічний "SAFE" на 4 тони у фірмі Автокомплектация, там жінки тусят цю катку . На той час дав 32к разом із доставкою додому в м.Чернівці без всяких передоплат попутним грузом, аж здивувався їхньою довірою.... За цей час ніяких проблєм не було, працює майже кожен день. https://autocomplete.com.ua/catalog/lifting_equipment/2-post-lifts/?sort=PRICE&order=asc
  6. Брав на автопро фірма "AVD ПОДШИПНИК" так там вроді нормальна маркіровка, все рівно. І ціна за Ваш - 220 грн.
  7. Привет. Взял бы, если можно:)
  8. Привіт народ. Скромне в мене до вас запитання, в когось є, чи був, чи в знайомого напівавтомат "Procraft SPH-310P", розумію що дешевий китай але можливості не такі як я бачу тут в деяких, цікаво як він себе показує, в знайомого є Едон МІГ 315-жарить прекрасно, но знову таки не дотягую(фінансово). Потреби в мене дрібні побутові накшталт поварити Баті ВАЗ 2109, свого ЛуАЗа, парочку котлів типу (Шахтний) і надалі наварювати на вали посадки під підшипники, чи є в когось рекомендації в діапазоні 4-5к грн.?
  9. Привіт народ. Дуже потрібен райбер (развертка) від 40,7 до 41. Може в когось є на продаж за норм ціну, або прокат на день, бо капець як треба, в гуглі є регулюємі за 430грн, но собівартість поки не пляше.
  10. Да-да так воно і Є. Особливо для початківців типу мене, коли хочеш клієнтів обслужити як офіціант шоб репутація була, а маєш от такі проблєми)
  11. Тут нада думать чи не спалить присадка фрикціони, бо коли лиєш густе масло, або воно мерзне на холоді то негоден той станок сперти на нейтралі.
  12. Привіт! Подивись відос, може це допоможе, бо по моїй логіці від зносу станини на деталі повинні виходоти горби, ями, а може я не правий.
  13. Розумієте, з однією половиною гайки стрьомно працювати, так як ріжу дуже часто різьбу 0,75 1,0 і потрібно жорстко затянуту гайку, бо си бою шо буде карявити різьбу.
  14. Я Вам скажу що вал в ідеальному стані і мої догадки вказують що гайка ще й рідна, або роблена дуже давно і пробіг там нормальний!