Andriy-77

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    202
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andriy-77

  1. Хлопці,не знаю де розмістити.Залишу тут.Група у вайбері по продажу токарних верстатів і іншого обладнання.Є багато чого.Може кому згодиться.Приєднуйся у Viber до СТАНКИ https://invite.viber.com/?g2=AQBA3eie1LrtlUgszxPwbHHqy0v%2BAWFaPeYbshCCCxqNA2vK3ZJMoKPxwwc0tyrk
  2. Електроди УОНІ,правда за сварку ви не уточнили...яка? Потрібний або випрямляч,або гарний інвертор...бо не всі "тягнуть" УОНІ.
  3. Встановити кімнатний терморегулятор,щоб котел вмикався по температурі повітря...а не теплоносія.Великий об'єм теплоносія і дельта температур на вході й виході,змушують котел працювати постійно.
  4. Колись працював на болгарському навантажувачі...так от противага(чавунна)була повністю у графіті(під фарбою).
  5. Гальмівна рідина БСК ,спочатку мала у своєму составі етиловий спирт і касторове масло... як здогадалися відділяти на морозі спирт....то його замінили на денатурований,а потім на бутиловий.
  6. Не раз так "фільтрував", але не все масло відфільтровується.Легкі масла-так,а от з трансмісійними проблема-просто замерзає все.Навіть довге відстоювання і кілька циклів заморозки.
  7. За дитя спереду вкурсі,інколи теж ставив крісло наперед...але розвертав проти руху й вимикав подушку. В тому ДТП хлопчина був на вигляд досить дорослим,вже не пам'ятаю скільки років...так що гадаю він на передньому сидінні був законно. Хлопчина сильно отримав по голові подушкою,бо кілька разів підходив і питав що сталося...
  8. Людина за день в звичайних умовах видихає 1.5 л води.А за газ не сумнівайтеся,при повному згорянні-тільки вуглекислий газ і вода(пара).
  9. А в мене на очах,і відео з реєстратора є....жінка за кермом Форда улупилась у грузовичок.Їй і її старшому сину практично нічого,у сина слід від паска безпеки залишився(і подушкой прибило).А от дві дівчинки,які були на задньому сидінні(не пристебнуті звісно) дуже травмували голови об підголівники передніх сидінь. Мій старший від'їздив своє у кріслі,поки не виріс...а тепер менший їздить).Крісло завжди в авто,да-не зручно інколи...але що поробиш.
  10. Подивитись в інструкції до авто(для ремонтників),з яким моментом затягнута гайка шруса. Під такий момент і підбирати гайкокрут,момент завжди вказується.
  11. Нещодавно відправив на ремонт знайомому паливну апаратуру (ТНВД),він ремонтує,і відправляє...я за ремонт оплачую на його картку. Нова пошта звісно. Сьогодні приходить повідомлення(вайбер),з фото декларації і чеком з сумою.Толком не роздивляюсь,і лечу до терміналу поповнити свою картку(бо недостатньо на ній грошей),поповнив і збираюсь перекинути по приват-24(перед цим я написав що зараз оплачу). Приходить повідомлення що оплата-наложенним платежем(роздивляюсь повторно фото декларації-точно). Питаю чому? Відповідає що не хоче щоб я втратив гроші і не отримав ТНВД. ??? Каже що відправив так клієнту ТНВД на КАМАЗ після ремонту,оплата на картку.Гроші прийшли,а паливна апаратура клієнту-ні.Нова пошта десь загубила. Мою ТНВД застрахував на 7000 грн.
  12. А може вона має з того щось?Бо просто так не обважують.
  13. Я б на вашому місті звернувся у Максима плюс https://www.google.com/search?q=ссва&oq=ссва&aqs=chrome..69i57.2919j0j7&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#lkt=overview&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:,rc_ludocids:8631709339858719873,rc_q:MAXIMA%20PLUS%20(SSVA),ru_q:MAXIMA%20PLUS%20(SSVA)
  14. Бідон з під оліїї...налийте води й розчиніть карбамід.Злізе вся олія.Відро чи два...скільки не шкода.Розчин потім можна буде використати для підживлення(після фільтрації).
  15. Це в Амічі готують).Бррр.
  16. З таким малим моментом,не у кожного є.Я просто купив,пошуки можуть вийти дорожче.
  17. Чому косяк?халявна електрика).
  18. Я колись купив завчасно залізяку,так само-пройшов місяць,перш ніж вдалося її"приміряти".Виявився брак,не підходить.В мене і номер телефону був і накладна-але продавцеві не дзвонив. Через місяць добиватися-чекай що тебе пошлють лісом. Розбирати не треба було-відразу відправка назад....як би не кортіло мати ту річ.
  19. Между строк).Трубная резьба подразумевает некоторую конусносность.
  20. Всередині точно гофра,заглядав.Витая спираль теж попадалась,але зараза працювала дуже довго,може тому що була імпортною.Дякую за пораду.
  21. В мене два контури з ще "тієї "арматури,калена,не зігнеш.Теперішню купляю з клеймом *міттал стіл* ,а її руками можна загнути у бараній ріг. А на рахунок рифлености-з часом земля затягує.