Invalid

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    63
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Invalid

  1. Можна просто на 20 хв увімкнути точило з вже налитою водою и камінь мабуть рівно намокне. ІМХО все найпростіше вже сказали: можна спробувати клеїти на епоксидку, нормальна оправка тільки щоб була. "Щоки" наклеїти тощо з боків (там місце є) і не треба нічого свердлити. Під час склеювання покласти круг на бік, багато разів обгорнути гумовим джгутом тай годі. Після монтажу поправити камінь болгаркою з алмазом, тільки болгарку бажано фіксувати. Там справ фігня, а як процес піде, то ТС розбереться треба воно йому чи ні) Мабуть там не літакобудування))
  2. То вже справа маркетинга) ТС не писав нащо йому воно треба, може ВФГ робити хоче...
  3. извиняюсь, кажись исправился)
  4. Задал вопрос в "личку", пожалуйста ответьте хоть одним словом)
  5. Вітаю! Як не важко, позначте розміри.
  6. То я ще в вас багато чому повчуся) Робіть як воно вам зручніше і помилки не буде - можна експериментувати і повертати до стартового положення В мене використання того станка специфічне - або для ремонту іншого обладнання, або для друкарських машинок, які роблю, ще трохи по господарству. Тож мене вони скоріше обмежують по центрах і незручною повздовжною подачею, але габарит "для балкону" поки перемагає)).
  7. Болт маленького резцетримача як тримає, то й добре - варто розраховувати, щоб від перевантаження не вирвало шмат направляючої разом з болтом і тримачем - таке часто-густо на маленьких станках траплялося. Щодо шківів та ременів, ІМХО 3 штатні передачі для початківця досить, щоб більше, то вже мабуть гратися з регулюванням обертів (міняти двигун на асінхронку з частотніком або від пральної з регулятором), занадто мабуть... Я б порадив хіба переточити стандартні 3 ступ. шківи на полікліновий ремінь - сам збираюсь таке робити. 4PJ профіль має пасувати ідеально.
  8. Вітаю! Сам наразі маю 1д601 та ТН. Є старий спосіб роботи з більш "товстим" інструментом. Усе чудово кріпиться за допомогою прижимної пластини та декількох болтів з відповідною голівкою у ті же пази (замість резцетримача) - тема не нова, обговорювалася на всіх "чипмейкерах". І мабуть найкращий варіант у більшій державці сверлити отвори і так само на болти у обидва Т-пази кріпити. Жодної фрезерної роботи не потребує)
  9. В нем сердечник - твердосплав, а тело - сталь или...?
  10. Сам имею ТН, подарили 1Д601, да все руки не дойдут - лежит разобранный) ТН периодически выручает - я пишущие машинки починяю. Главное и наверно единственное достоинство - в компактности. Кстати оба станка позволяют делать минимальную фрезерную работу при наличии надлежащей приставки. А покойный бывший хозяин станка ту приставку еще и как резцедержку использовал, здоровые резцы туда зажимал)) Ремни я делал из полимер-тканевых, купленных на рынке - нарезал по 10 мм шириной и склеивал нужной длины. Но для них надо идеальное состояние шкивов, и то при нагрузке ремни бывает слетают. Планирую как минимум для 601-го переточить шкивы под поликлиновой ремень. А у вас в наличии и двигатель родной с шкивом ступенчатым? Если есть, то могу про него рассказать интересное. Оцените состояние шпинделя и планшайбы сразу - армяне часто прослабляли направляющее "кольцо" планшайбы, но лучше смотреть под конкретный патрон уже. Кстати китайский патрон "СанОу" или как он там вроде ничего говорят по цена-качество. Себе думал взять, может кто из форумчан выскажет свое мнение по нему? Конус морзе в шпинделе посмотрите - если нет биения, то для мелочи может когда цанговый патрон купите, точность будет легче достигаться. Ну и суппорт надо смотреть - состояние "ласточкиных хвостов". У вас поздний вариант поворотной части продольной подачи, он легче в эксплуатации чем тот, что на эксцентриках, но гайки лучше не перетягивать)
  11. Як від швейки, то дійсно краще промисловий привід. Але і вага й потужність в них помітні) Привід з мотору від пралки з найпростішим регулятором мабуть буде кращим компромісом.
  12. Здравствуйте! Есть цанга с внутренним Д 21 мм в покое и прибл 20 сжатая?
  13. Бреше - телефона нема, фото и опис - з російських сайтів, ціна нереальна
  14. Вибачте, та той, що в вас, з одною призмою - CQ0618. більше коштують WM 180 та 210, які не тільки з двома призмами, а й з більш масивними деталями супорта - подивіться креслення де продаж окремо малої повздовжної наприклад і порівняйте.
  15. Ви маєте на увазі типу WM ?
  16. сильно специфичная машина. на привести в порядок потратите еще минимум 200 уе... не лучше ли китайца за почти такие деньги и резать резбу, тосить конусы и т.д.?
  17. И еще: Как впечатления у пользователей от поворотной части суппорта?- там ширина площадки 60 мм вроде...
  18. По ценам самые дешевые что попадалось https://aliexpress.ru/item/10000014231992.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4e683c0024L4Fo&mp=1 https://aliexpress.ru/item/10000199433208.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4e683c0024L4Fo&mp=1 но 618 на картинках даже страшненький 180й много приличнее https://aliexpress.ru/item/10000190701823.html?spm=a2g0v.12010612.8148356.21.59df1936RKNPh7
  19. Вот тут интересненькое дело. Мне 210 - тяжеловат для теперешних условий, Поспрашивал про https://aliexpress.ru/item/33008525180.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5a0c3c00kVZIj3&mp=1 и ответы поразвлекали - толщина стенок шпинделя вышла 4 мм, конус нестандартный: "what bearrings: 6008R2, inner diameter is 32mm spindle taper: it is beteween MT4 and MT5 chuck: sanou so spindle taper is customized"
  20. И еще вопрос к покупавшим станки на Али: стоит ли верить в их скидки/распродажи? Или по окончанию распродажи цены снова будут такими же?
  21. Помогите с дурным вопросом! Вот есть на Али станочки с увеличенным внутренним отверстием в шпинделе. У них патрон например при 32 диаметре написан 100й. При 38 - 125й. Так они те патроны расточенные поставляют со станком или стандартные? Если стандарт, то как использовать плюсы того диаметра?
  22. Дякую, дивився, та відправка НП буде дорожчою за нього)) Раптом хто по місцю у Києві або укрпоштою... як ні, то звісно візьму в цього продавця, маю з ним досвід співпраці.
  23. Шановний ТС! А можна я у вашій темі попитаю в колег подібний ключ, тільки 37-42 для себе?
  24. Та ні, здається мова про ТН і ТНШ, які робилися на Первомайському заводі і є спрощеною копією 1Д601, без призми станіни. На ТНШ саме доробили поворотну частину повздовжної, щоб затягувалася гайками, а не на ексцентриках, як в оригіналі і ТН.