SLM

Користувачі
  • Продажи

    15/4,73
  • Покупки

    17/4,76
  • Публікації

    52
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про SLM

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
  • Імʼя користувача
    Олександр

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 584 перегляду профілю
  1. Добрий день. Ціна вказана за яку кількість ? Якщо за кг, то скільки комплектів іде на кг. ?
  2. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Комплект ножі та сито для мясорубки. Розміри на фото Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    350,00гр

  3. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Свердлильний станок 2Н118 + пневмолещата Свердлильний станок в хорошому технічному стані. Усі швидкості та подачі вмикаються та працюють справно. В електричній схемі замінено всі пускачі на сучасні. Кінцевики автоматичного реверсу шпинделя забезпечують можливість зручного нарізання різьб. Станок пройшов сервісне обслуговування. У комплекті також ідуть пневмогідролещата (тіски), марка яких не відома. Лещата зручні для швидкого затискання заготовок при серійній роботі. У комплекті до лещат є весь новий ремкомплект резинових ущільнювачів. Ширина губок – 160 мм. Максимальна відстань між губками для затискання заготовки – 100 мм. Технічні характеристики свердлильного станка: 1) Габарити робочого столу, на якому три Т-подібних пази – 320х360 мм. 2) Швидкість обертання шпинделя – від 180 до 2800 об/хв (9-позицій). 3) Швидкість подачі на один оборот шпинделя – від 0,1 до 0,56 мм (6-позицій). 4) Шпиндель – з конусом Морзе 2. 5) Загальна потужність – 1,5 кВт. 380 в. 6) Рік випуску – 1969. 7) Габарити – 870х590х2080 мм. 8) Вага – 450кг. Оплата можлива як готівкою, так і на розрахунковий рахунок приватного підприємця (ФОП) Завантаження на Ваш транспорт забезпечу. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    60 000,00гр

  4. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Ленточна (стрічкова) пила по металу «Мить 1-02» модернізована Пила в дуже хорошому технічному стані. Максимальний діаметр різу круга – 300 мм. Рік випуску - 2020. У використанні практично не була. Пройшла сервісне обслуговування усіх вузлів та механізмів із заміною підшипників. Проведена модернізація в частині опускання пили, а саме додано додаткове керування гідроциліндром через гідророзподільник з трьома положеннями: 1 положення – фіксація пили у верхній позиції, що дає змогу виставити заготовку перед відрізанням. 2 положення – швидкий підвід пили до заготовки, що дає змогу економити час. 3 положення – опускання пили через виставлену швидкість відрізання, що дає змогу один раз виставити оптимальну швидкість різу і не змінювати її при різі однакових матеріалів. Ці функції оптимізують час та надають зручність при виконанні серійної роботи. Сучасна електросхема. Є система подачі емульсії для охолодження пильного полотна під час різу. Наявна вся технічна документація. Технічні характеристики: 1) Кут повороту траверси від 0 до 45 градусів. 2) Найбільша висота і ширина різання: Круг – 300 мм; Прямокутник – 240х400 мм; Квадрат – 240х240 мм. (більш детальна таблиця є на фото). 3) Лінійна швидкість полотна 30, 50, 70 м/хв. 4) Розмір стрічкового полотна 3350х27х0,9 мм. 5) Загальна потужність – 1,5 кВт. 380 в. + 0,37 кВт. 6) Габарити – 1850х750х1220 мм. 7) Вага – 360 кг. Оплата можлива як готівкою, так і на розрахунковий рахунок приватного підприємця (ФОП) Завантаження на Ваш транспорт забезпечу. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    155 000,00гр

  5. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий, але привсяк випадок пишу б/в

    Стол поворотний hauser (300мм). Присутні сліди неправельного зберіганння. На вигляд не використовувався, однак пишу б/к. Все плавно крутиться, на нижній частині чітко видно заводську шабровку (фото). Розмір та вага на фото. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    17 550,00гр

  6. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий зі зберігання

    Вальці листогибочно – зіговочні ОКС-2910 Станок в ідеальному технічному стані. Був придбаний новим, після чого пройшов сервісне обслуговування усіх вузлів та механізмів. В електричній схемі замінено всі пускачі на сучасні. Є вся технічна документація. Станок практично не використовувався. Вальці ОКС – 2910 призначені для виконання технологічних операцій по виготовленню і відновленню деталей з листового металу: - Гнуття деталей циліндричної форми з листового і полосового металу - Згинання кромок в листі під різними кутами (в валі є відповідний паз по всій довжині, а також відповідні кінцевики для встановлення необхідного кута згинання) - Згинання заготовок різної конфігурацій з листового металу (відповідні ролики в комплекті) - Отримання зигів жорсткості - Правка зигів відновлювальних деталей. Технічні характеристики: 1) Найбільша товщина використовуваного металу: - при згинанні деталей циліндричної форми – 3 мм. - при згинанні кромки, різці, зиговки і правці зигів – 2 мм. 2) Максимальна довжина листа при згинанні кромок – 1000 мм. 3) Ширина кромки при згинанні – 15-180 мм. 4) Діаметр валу – 90 мм. 5) Загальна потужність – 3,1 кВт. 380 в. 6) Габарити – 2850х720х1340 мм. 7) Вага – 1340 кг. Оплата можлива на розрахунковий рахунок приватного підприємця (ФОП) Завантаження на Ваш транспорт забезпечу. Станок для огляду та покупки знаходиться в м.Івано-Франківську. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    275 000,00гр

  7. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Новий зі зберігання

    Плазмова різка патон при-L-40. Зі зберігання (є незначні потертості). Все працює чудово (перевірено). Повністю готова до використання. Комплектація з кейсом, все що на фото (з додатковими розхідниками). Крім основного ручного різака, є також наконечник (різак) прямий (дивіться фото), що дає змогу легко закріплювати рукав на станку з чпу. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    7 380,00гр

  8. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Мотор та запчастини від пральної машини Indesit. В лот входить все що на фото. Коди деталей, на фото. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    900,00гр

  9. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: На запчастини

    Чугунний корпус (основа) заточного станка, Модель станка не відома. Вага 237 кг. Розміри на фото. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    3 500,00гр

  10. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Погрузчик (навантажувач) Atlas. Вантажопідйомність - 1,5 тони. Легко піднімає цю вагу. Техніка в хорошому стані. Мотор рідний, бензиновий, працює справно та заводиться без проблем. Проведено роботи щодо модернізації та надійності: - замінено гідромотор та основу під ним (всі комплектуючі нові); - встановлено нові шини та камери на всіх колесах; - повністю відновлено вузол керування (педалі та всі тяги до них), що сприяє плавному руху; - механічна рульова колонка замінена на насос-дозатор із гідроциліндром та поставлено клапан ділення потоку; - замінено сальник колінвалу основного мотору; - встановлено безконтактне запалювання (електронне); - встановлено тахометр; - зроблено нові ручки керування газом та підсосом; - окремо виведена гідравлічна лінія з БРС (бистрозйоми) для додаткового навісного обладнання. Навантажувач повністю готовий до роботи. Оглянути навантажувач можна в м.Івано-Франківську. Дивіться також інші мої оголошення.

    150 000,00гр

  11. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий, але привсяк випадок пишу б/в

    Насос гідравлічний НШ-50В-3 правого обертання. Був куплений новим для проекту, однак не підійшов по габаритних. Продається разом із фланцями, перехідною пластиною та муфтою (все що на фото). Характеристики насоса вказані на фото. Розпродаж складських запасів. Дивіться також мої інші оголошення.

    2 300,00гр

  12. Добрий день. Яка вага даної шафи ?