ter

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    39
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

4 Нульова

1 підписник

Про ter

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження
  1. DRO Mitsui seiki DP2 Є така забавка стара як світ ,нова і навіть працює . Характеристик немає ,з заводу була з плоскошліфом. Має два входи на лінійки Cхемотехніка первиного каскаду ,операційний підсилювач LF356 з симетричним живленням +-12v,наступний каскад організований на LM710CH з несиметричним живленням +12V / -7V . Вихід на лінійки DB-15 (розпіновка зроблена самостійно методом аналізу схеми ,A>B>Ri можуть мати інше розташування) 1- +5v 2- екран sheild 3-Ri,4-RI 5-B,6-B 7-A,8-A 9,11,13-GND +-12V 15 GND(E1 5V) землі 9,11,13,15 зєднані на блоку живлення в одну точку ,2-екран зєднаний з корпусом і не є земляним сигнальним(shield) Будемо заставляти дружити з лінійками іскра сінус ISKRA TGM01 SINUS (мікросхема в лінійках TL084A операційник на польових транзисторах Vcc +-18V)
  2. Ще по розємах і цокольовках heidenhain (цікавинки на останніх сторінках ) 82-103 ст .cables-connectors.pdf
  3. Продовження колхозу маю сінусні лінійки ISKRA TGM01 і DRO Mitsui seiki. Тему нову створювати нехочу ,в файлі tgm Iskra лінійки з типовими розємами . Ну і відповідно LS Heidenhain лінійки DRO має два входи сінусний і прямокутний .стандарт DB15 Лінійки змушений перевести на DB 9 розєм бо рідного розєму іскри (мами )ціна неадикватна . tgm113_ang.pdf LS_403_Mounting.pdf
  4. ще варіант з рессор в бендермобілі під водія робити бронекилимки ? -жалюзі для радіатора ... Для захисту шукати сертифікований бронік.
  5. Говорив з вояками які робили відстріл таких бронепластин ,пластини АК витримують (осколки летятять в боки ,борода,голова ,руки .....) треба абсорбер ще один шар який поглинає мілкі осколки .
  6. -живлення перевірити на колодках плати -фазування трансформатора показано на схемі що я приєднував додаток 2, крапочка на схемі це початок обмотки (визначається латром 10% від Uном.) дві обмотки включаються послідовно на третій зявиться напруга (якщо не правильно сфазована на третій обмотці буде 0) Додаток 2 (Т1) колодка X2 при неправильному фазуванні небуде 34 В, змінна Додаток 2 Т1 має бути 18,5 В на платі керування ,змінна . Пройдіться по вхідній планці плати керування по основним напругам . Т1 вихідну обмотку важко перепутати там товсті дроти (напрямок намотки і підєднання на фото ок .)
  7. По схемі ланка регулювання на мікросхемі УД2 перевірте живлення пише що має бути +20 і -10 в , якщо буде не так то регулятори будуть себе так вести -якщо живлення в нормі шукайте резистори на платі які хтось крутив . vdu-506c.pdf
  8. 22-40 вольт паспортні дані , видача потужності відбувається за допомогою (тривалості імпульсу ,або частоти ) в сумі виникає трикутник площі потужності.(аналогія з ковбасою можна різати тоненькими плястерками можна грубими,а якщ цілу то вдавишся (півпровідники згорять від постійного фронту)) -Резистор з панелі апарату працює на диференційний підсилювач . Якщо він в обриві із сторони повзунка ,або зношене резистивне покриття то він різко міняє опір (перевірити тестером ). -перевірити живлення +12(15) ,-12(15) воно має бути одинаковим по велечині (перекос і пульсації максимум 5%). -знайдіть навантаження на вихід 200-300 Вт і подивіться на керування має мінятись значення частоти .
  9. Свій старий трансформатор перемотав на споттер для роботи з авто . Після сучасного зварювального варити трансформаторним не хотілось . Основне це що за січення міді якою він намотаний ? (первинка і вторика )
  10. @Rem 1-пошкоджений потенціометер . 2-не відрегульований вимірювальний міст (диф підсилювач,на схемі трикуь 3- яка напруга максимальна від виробника ?
  11. Твс з платою чи голий ? Запустити можна і на меньших напругах (отримаєте меньший вихід ) Генератор це питання риторичне (яка частота) бо тут куча питання Гармоніки і перехідні процеси .Горить все і дорого . Напишіть для чого генератор і робочі ХХ
  12. Високі напруги є в трансформаторі мікрохвильовки ( плюс потужності ),також і елементи (діоди). По схемах подивіться включення трансорматора високої напруги в старих CRT моніторах (лампочка) ,(схемотехніка)
  13. зворотній звязок це катушка на трансформаторі з нею обережно (при вимірювання осцилографом потрібен дільник)
  14. При регулювання потужності має мінятись кількість імпульсів ,або їх площа .Якщо нема регулювання або Зворотнього звязку імпульси будуть одинакові
  15. Виникає питання пробою ізоляції при піднятті напруги