SS83

Користувачі
  • Продажи

    3/5
  • Покупки

    65/5
  • Публікації

    116
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача SS83

  1. 32 зуба?
  2. Є в мене фіксанол - і поруч не стояло. Це копія розчину який продають щоб потертості замальовувати на зброї. Корозійна стійкість ніяка
  3. Ще є фосфатування сіллю МАЖЕФ, колір скоріш сірий, та матовий. Але процес простий, і від корозії захищає.
  4. По пам'яті, процес такий(давно робив, щось міг забути): Деталі 30-40 хв варити у водному розчині кальцинованої соди, поки при промивці в проточеій воді плівка води не стане покривати всю деталь без розривів плівки. Це каже про повне знежирення деталі. Розчинників недостатньо для знежирення. Далі ще мокрі деталі перевантажуємо по одній в ванну вороніння. Всі гамузом не варто, бо при температурі ~150° вода на деталях робить легенький бум. Все це вариться в лужно-селітровому розчині 30-40хв. Розчин може почати кристалізуватись в процесі, через випаровування води. Краще підливати підігрітий до такої ж температури більш слабий розчин, потрошку, бо то як води в розпечену олію налити. Кришка на вані не допоможе, а навпаки нашкодить. Конденсована вода почне капати назад, і сусіди вирішать що ППО працює.))) Деталі не перетримувати, бо покриття ставатиме чорно-іржавим. Посуд - тільки нержавійка. Потім промивка дуже і дуже ретельна, бо розчин після остигання, якщо десь лишився, випадає кристалами, які важко виколупати, з різьбових отворів, наприклад. Але результат бімбезний.
  5. І нізащо не підливати воду в ванну в процесі! Тому варто з великим запасом робити вану. Результат дуже і дуже хороший, але потребує акуратного ставлення, все дуже їдке.
  6. Шукаю хто може зробити черв'ячну фрезу, m=0,35, однозахідну, праву, 20°, ділильний Ф7мм. Висота зуба над ділильною лінією має бути =1,3m. Зробити як треба, з різьбошліфовкою, затиловкою. А то мені вже робили з мітчика м8*1 ??? Креслення з типом посадочних місць фрези надам після принципового вирішення по виготовленню самої фрези. Буду певен що зроблять фрезу - в зуборізчика візьму необхідні данні по кріпленню інструмента.
  7. Перевірку пластинами ПМ проводили?
  8. Розумію що фрез такий важко знайти, але цікавить, чи можете ви виготовити черв'ячні шестерні m 0,35 z=60. Товщина 4мм, посадочний отвір 14мм -0,1. Ділильний діаметр черв'яка 7мм. Матеріал: сталь. Потрібно 10-20шт. Це для ремонту мінометних прицілів. Дякую!
  9. Який кут?
    Відправка оперативна, товар якісний, згідно опису
  10. Зовнішні розміри цанг напишіть, будь ласка. Чи є в хвостовику різьба?
  11. який діаметр отворів в перах вилки, та яка відстань між ними?
  12. Добрий день! Є проблема - треба опустити задню бабку станка 1и611п. Зараз вона вище потрібного положення десь на 0.4мм, в зафіксованому стані. В інтернеті є багато рекомендацій як підняти, але жодної як опустити. Бабку розібрав, сміття на подошві не має. Бабка лішаеться піднятою як із зафіксованою пінолью, так і з відпущеною. В чому може бути проблема?
  13. певно травленням через якусь маску буде краще таке зробити
  14. сфокусируйте солнце или облака, и измерьте расстояние от края отверстия до изображения, через отверстие в зеркале.
  15. какое фокусное расстояние?
  16. выступающая часть без царапин? Можно фото на черном фоне? Бронь до выяснения
  17. притом что сама НП имеет фирменные ТРЕУГОЛЬНЫЕ коробки))))))
  18. але мені цікаво - чому така оправка під склейку? класично оправа трубчаста, з контролем по бліку. У вас виробництво дублетів? замовлення приймаєте?
  19. я робив ось так подача на поперечній вісі, а приспособа сама тягне суппорт. З чого прийшлось зібрав опору для роліка, який котиться по клину з потрібним кутом. В вашому випадку можна і в задній бабці клин закріпити, щоб не точити на зворотніх обертах А стосовно дублетів - можете в приват написати?
  20. все що завгодно, на що спроможна така оптика. Це ж об'єктив. І фото і астрометрія, спектралка і т.д... Лазерна локація то вже оборонка, в них своє ще є, і нормально працює , так що ні, приватникам там нічого робити.