Phelix

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    376/5
  • Публікації

    213
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Phelix

  1. Доброго дня. Це другий клас точності? В якому стані поверхні кочення і ролики?
  2. Шукаю М56х2. Немаєте?
  3. Доброго дня. Який крок різьби?
  4. Доброго дня всім. Давно при нагоді була куплена задня бабка для деякого проекту, але так і не склалося. Можливо підкаже хто - від якого станка ця бабка? В пінолі - конус морзе 3.
  5. Доброго дня. Вибачайте, що влажу у тему - але якщо хтось поїде до того станка - і буде можливість - я б взяв коробку подач - у моєї на деяких шестернях зуби посипались. Якщо буде така можливість - за винагороду звістно. Дякую.
  6. Доброго дня. В якому стані рільби в гайках? (На фото погано видно). Різьба тр40х6?
  7. Доброго дня. Скажіть висоту центра в максимально опущеному і піднятому положенні. Дякую.
  8. Доброго вечора. Яка висота центра при максимально опущеному і при максимально піднятому положенні бабки?
  9. Доброго дня. Ціна за комплект (перший та другий номер)?
  10. Доброго дня. Хотів би купити у Вас по одній цанзі на 10, 18, 20мм. Можливо маєте ще на 6/8/10мм?
  11. Доброго вечора. Губки можна відкрутити, щоб поставити звичайні? Чи там вже приварено до корпуса?
  12. Доброго дня. Можете виготовити такий лімб + ручку перемикання швидкості подачі для фрезерного 6т12? При покупці фрезера - у мене ціх деталей просто не було, тож розмірів не маю.
  13. Доброго дня. Прямі кулачки є до патрона?
  14. Ще досі актуально., або можливо хтось має товстостінну трубу подібних розмірів, тоді я б купив, і тут у місцевих майстрів вже по факту розточив і відфрезерував. Пропонуйте. Всім вдячний.
  15. Доброго дня. Потрібно виготовити чотири деталі зі сталі 20 або 30 (В подальшому дещо буде зварюватись). На деталі 1 прорізь робити не потрібно - зробиться по місцю болгаркою. По розмірах - важливо витримати внутрішні діаметри на деталі 1 та деталі 2, а ще краще їх зробити в плюсі 0,1мм., і на деталі 1 - між фрезерованими площинами щоб було близько 90*, все решта може змінюватись в розумних межах, виходячи із матеріалу та можливостей які виконавець має. До прикладу - лінійні розміри деталі 1 та деталі 2 - +/- 5мм, товщина деталі 3 та деталі 4 - може бути від 10 до 20мм. І т.д. Пропонуйте ціну. Всім дякую. Деталь1.pdf Деталь2.pdf Деталь3.pdf Деталь4.pdf
  16. Доброго вечора всім. Через технічні причини - попередньому виконавцю не вдасця виконати замовлення, тому замовлення знову актуальне. Хто може виконати - пишість сюди, або в ПП.
  17. Якщо можна - я б взяв. Батько ремонтує такі, і якщо не відремонтується, то піде на запчастини..
  18. Доброго дня всім! У звязку з продажем свого фрезера - не встиг зробити одну деталь. Хто може фрезернути? Деталь не відповідальна.. допуски по габаритах +/- міліметр, єдине що бажано більш менш витримати - міжосьове у отворах на 8,9. Самі отвори - також +/- мм. Матеріал - те що під ногами валяється (Сталь/чугун) Фаски, цековкі, і т.д. - можна не робити, всеодно деталь потім буде підганятися на шліфовці. Головний критерій - мінімальна ціна і терміни виконання. Матеріал бажано Ваш, якщо ні - то тут на барахолці бачив продається кусочок металу за 130грн. Чертеж1.pdf
  19. Доброго дня. Цікавлять втулки до 3г71, а також вінт до 16б16. Якщо можете - більше фото втулок, вони нові?
  20. Доброго дня всім. Маю питання по 3г71, а саме - при запуску станка вранці, коли ще все холодне - тиск на манометрі показує 9 кгс/см², більше добавити не виходить, менше можна... Масло нове - И20а, але коли станок певний час попрацює - тиск падає до 4-5 кгс/см². Маслобак робиться теплим. Стіл починає повільніше їздити, і доходить до того, що коли реверсує - то просто зупиняється. Коли підпихнути руками - їде до іншого краю і знову зупиняється. Станок повністю відновлювався. Вся гідросистема була перебрана, відмита, замінені всі манжети, трубки... короче станок капіталився. Швидше за все - думаю проблема у маслонасосі - не видає необхідний тиск. Можливо хто стикався з таким? На що ще варто звернути увагу? І який робочий тиск має показувати манометр при роботі гідравліки, у паспорті наче пише 9-12кгс/см²? Знизу відео як працює. https://youtu.be/XdtquLdFv2c
  21. Теж думав масло густіше залити, тільки не знаю як це вплине на роботу гідросистеми. Ще думаю можливо насос поміняти, і це вирішить питання - чи там з нуля такі проблеми можуть бути? Ну і питання ціни - скільки такий насос може вартувати?
  22. Доброго дня. Зможете відправити транспортною компанією "делівері"?