Nazikfcs

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    51/5
  • Публікації

    45
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Нульова

Про Nazikfcs

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0
  1. Трикутник тут ні до чого, при зміні схеми з'єднання обмоток, змінюється напруга живлення і струм. Слід не забувати про корінь з трьох для трифазної системи!
  2. В мене 1.1 кВт вийшло, P=I*U*1.73×cos(0.65-0.85).
  3. Можливо твердопаливний котел зможе вирішити проблему?
  4. Так, схема робоча, проте шукайте інструкцію, щоб знати як переналаштувати ваш пристрій, скоріш за все потрібно інший жиклер/форсунка. Там же знайдете значення тиску, і потужність, по ним шукайте редуктор. Наскільки пам'ятаю, то 50 л, балона вистачало на 1 день, приблизно 130 кв, при 0 на вулиці. Заняття так собі.
  5. Котел потребує переналаштування під пропан, це в кращому випадку. Газ з балону через редукційний клапан. Не забувайте і про те що від'єднання/під'єднання пристроїв має виконуватись самі знаєте ким(при відновлені газопостачання представники газової служби будуть робити обхід по будинках), і це може мати наслідки якщо зробите самотужки.
  6. Можливо фільтрувальна тканина? Спробуйте подивитись у пошуку матеріал фільтрувальний G1, або вищий клас фільтрації. 1 м2 коштував близько 70 грн взимку, періодично міняти без якихось хитрощів. А от від іскор чи бризків рекомендував би встановити решітку, яка виключає попадання напряму на фільтрувальний матеріал. Як на мене занадто дорого, та й ступінь очистки занадто висока.
  7. Какой диаметр шестерни внутренний, наружный?
  8. Может есть смысл присмотреться к китайским оптическим приборам? Если очень нужно, можно изготовить контактный адаптер. Я хотел сделать, но попался стробоскоп с генератором, теперь можно и так.
  9. Если бюджет позволяет, посмотрите на сайте юнитех, у них были и карданы и валы шлицевые и втулки.
  10. В каком состоянии конус?
  11. В принципе, хорошая затея иметь карту отдельную для всех интернет платежей, ведь вы и в других местах оплачиваете, покупки, билеты, услуги.
  12. На их сайте всё указано, https://help.(название сайта, их трех букв, который непроизвольно считается некоторыми, местом сосредоточения мошенников).ua/hc/uk/articles/360010192359-Хто-оплачує-доставку-упаковку-зберігання-та-комісію-
  13. За фин операции, снимается комиссия, так что если вы заказали а вам продавец не отправил, то через 3 дня деньги на карту вернут, но без суммы комиссии. По этому перед тем как нажать на кнопку, нужно позвонить продавцу и уточнить сможет ли он отправить этой доставкой, в объявления она добавляется автоматом, а вот продавец может проигнорировать.
  14. Он цельный? Какой наружный диаметр в средней части?
  15. Будьте внимательны при съемке/установке панели, там не самый лучший конструктив крепления и контактов, на ютуб есть их видео.