mycolaevich

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    162/5
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mycolaevich

  1. Ну в ті же Vitals Professional 2.0 вони зовні, але просто закриті кришечкою.
  2. Приєднаюсь до теми. Якщо знайдеться ціла бабка я б забрав верхню половину.
  3. Якщо "дорого-богато", то SKF LGLT2 чудово працює.
  4. Ще як варіант - заанкерити з одного боку, другий кінець лишити вільний. Є простір для рухів/теплового розширення, але глобально все зафіксоване.
  5. Вітаю. Самі не пробували користуватись правилкою?
  6. Я робитиму собі керування на сіменс лого (як варіант для тих хто не хоче з Arduino бавитись), силова схема аналогічна рідній.
  7. Спеціалізованими засобами для "для укріплення та обезпилення бетонних підлог". Рідким склом пробував - результат дуже так собі, як написали вище - лущиться, боїться води.
  8. Фото наявного колеса, не підходить кут нахилу зуба.
  9. Куплю черв'ячне колесо з механізму підйому стола сверлилки 2н125л. Колесо модуль 2.5 46 зубів під однозахідний черв'як діаметром 50мм. Або замовлю послугу перерізки зубів на існуючому колесі: є таке ж тільки під менший діаметр черв'яка. Цікавить чи взагалі хтось за таке візьметься та орієнтовна вартість такої послуги.
  10. Якщо покласти прихват на площину "сходинкою" догори, яка буде висота від площини до низу "сходинки"?
  11. Вітаю. Підкажіть яку мінімальну товщину плити можна притиснути?
  12. Такий фокус допомагає тільки при досить великому животі, хоча б пау десяток. За відсутності лещат я іноді базу роблю за допомогою підкладок - якщо трохи побавитись то в сотку попасти можна (підкладки повинні бути розташовані густо).
  13. Вітаю. Можете заміряти зовнішній діаметр колеса?
  14. Функціоналу релейних плк має вистачити: координати можна відстежувати рахуючи імпульси енкодерів, керування або дискретне на кілька швидкостей, або аналогове, на деяких більш просунутих плк є підримка шім. Питання лише в тому чи влізе в плк програма.
  15. Так поперечки в токарних майже завжди ліві, хіба ні?
  16. Сделали их скорее всего Brockhaus Heuer.
  17. Нужно изготовить детали (чертеж в прикрепленном файле) в количестве 20-30шт. Возможно больше. По договоренности возможно применение другого материала а так же коректировка некоторых допусков в сторону увеличения. Знак.pdf