FedirM

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    25/5
  • Публікації

    31
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача FedirM

  1. Чи є в нас люди, які використовують fusion360 ? Цікаво подивитись робочі креслення, зроблені в цій системі, а також є декілька питань про придбання ліцензії.
  2. Залишилось останній шматок придбати 10мм товщина, будь яка марка, 300 грн/кг (якщо ЛС59 то 380грн кг) десь біля 10кг, можливо 200х300 або більше Також латунь Л90 товщиною 3мм.
  3. Купую на регулярній основі ЛС59 лист 10мм (9.8...10.1) / квадрат 10мм (9.8...10.1), як шматки від листа прямокутної форми, полоси та шину шириною від 50 мм, або частини листа. Обов'язково рівні, без відхиленнь від допусків форми. Якщо треба, є можливість бартеру на дюраль та послуги фрезерних робіт чпк по кольорових металлах та пластику. Будь ласка звертайтесь у приватні повідомлення.
  4. Є більш корисна программа, багатоцільова, більш росповсюджена (відеоуроки) і професійна. Називається Fusion 360, 30 днів безкоштовно, а далі можна продовжити безкоштовно хобійну ліцензію (не для комерційного використання), або купити за 500-600$ на рік.
  5. Актуально невеликий шматок латуні 10мм, рівної, лист/полоса, по площі приблизно 200х400, може і менше. Також латунь Л90 товщиною 3мм.
  6. Так, від пристукування нікуди не дінешся. Є таке відчуття, що навіть на сучасних модульних, якісних лещатах доведеться це робити. Пару годин, це пів зміни, пів зміни не працювати - день на смарку. Якщо за годину праці мого маленького цеху на рахунок не надходить 10-12$, краще піти відпочити, або зайнятися пошуком нових замовлень. Інакше воно того не вартує, або взагалі в мінус виходить. Я не розумію навіщо робити болти вартістю 1000грн, якщо на троєщині/юності/тут, вони продаються по 30грн, вже термооброблені і з воронінням, купуєш відро різних, а потім підбираєш по мірі необхідності, ще й онукам залишиться спадок. Так, порівнюючи з сучасними модульними лещатами це просто іграшка, але ціна... поки 3 роки працють, не зносилося нічого, вони вже 10 раз себе окупили.
  7. Бо той, хто спеціалізується на виготовленні губок, обробці сталі, шліфовці, термообробці, має заготовки або губки лежать без діла, має заробляти на цьому, а я маю заробляти на тому, що вмію я. Мені не цікаво виготовляти хобійну оснастку і не по кишені гратися з неоплачуваними проектами. Робота інженера полягає в тому, щоб отримати максимальну якість за найнищу ціну, не розумію який сенс або користь містить ваш коментар. Вам же не забороняють виготовляти на своїх верстатах усі речі, якими ви користуєтесь в побуті. Питання звички. Задача вирішується усіма цими способами, на відомому китайському сайті в продажу є молотки з двума різними полімерними насадками для підстукування, не дорогі, бачив на відео, як люди користуються. На рахунок мідного молотка, я наприклад не розумію як їм можна пристукувати деталі з алюмінію, пластику, ще й по чистових поверхнях, з тонкими стінками, під час поопераційної обробки. На рахунок дерев'яшки, дерев'яні волокна тієї колотушки мають бути перпендикулярні поверхні, по якій ви плануєте стукати, і сам шматок має бути не з сосни..., а наприклад з дуба, і нічого не відскокує, по зворотньому зв'язку через руку, або навіть по звуку вже зрозуміло коли деталь вже на паралельках, це я для автора теми підказую. І що також є важливо, дерев'яшкою не пошкоджуються деталі, не зношується поверхня лещат або паралельки. https://www.gvintik.com/product/leshhata-preczyzijni-verstatni-152-mm/ Ось лещата, не знаю хто виробник, але я собі купив, свою ціну вони відробляють на 100%. Там проста конструкція, рухома губка максимально притиснута до основної бази, ковзає по нії, важко навіть заміряти наскільки ця губка підіймає деталь, величина незначна, може декілька соток. Вибачте за багато тексту, намагаюсь відволіктись від вибухів.
  8. Ми з батьком використовуємо точно такі самі лещата. Губки ще більш коцані ніж у вас) єдиний спосіб це пристукувати деталь до паралельних плиток, можна обійтись без мідного молотка, замінивши його на дерев'яний брусок) Користуючись нагодою, з радістю придбав би губки на ці лещата.
  9. Доброго дня, придбаю кінцеві фрези в діапазоні діаметрів 3...6 мм подовжені, кількість зубів 2...4. Нові, не б/в. Діаметр може бути наприклад 4.45, будь який в діапазоні. Робоча частина від 30 мм, або меньше + подовжена хвостова частина меншого діаметру ніж робоча. Актуально довгий час. Дякую за увагу, пишіть в приватні повідомлення.
  10. Будь який матеріал. Може, якщо зберігається умова довжини робочої частини. Доброго дня. Я шукаю по конструкції, мені потрібно обробляти радіуси R1,5...R3 в кутах прямокутних карманів на велику глибину. Я можу купити ідеальні фрези діаметром 3.125, 4, 5, 6, але просять знайти 4.5, 5,5, чи щось подешевше китайського твердого сплаву.
  11. Актуально по невеликих шматках листа або полоси товщиною 10мм, будь якої марки латуні, не більше 10кг. Звертайтесь у приватні повідомлення.
  12. Я поки лише вивчаю фьюжн, але вже можу сказати що таких моментів буде дуже багато) а також трапляются деякі баги...
  13. Якщо комусь цікаво, зараз знижка 20% для тих хто вирішив перший раз придбати це програмне забезпечення, я вже собі замовив. До кінця квітня актуально.
  14. Вся суть у тому що ліцензія Fusion 360 - 21 тисяча гривень рік (кад, кам, симуляція, розрахунки, рендерінг) А солідворкс, пакет стандарт 6800$ одноразово +1200$ рік, тільки кад+кам(не дуже хороший) і все, за ці гроші навіть бібліотеки з гайками не буде))
  15. 1) Проблема в механіці осей, наприклад люфт. 2) Неправильно задана кількість імпульсів на оберт по кожній осі. 3) Також при великій подачі можуть з'являтися такі проблеми, швидкість і прискорення треба налагоджувати зі знанням діла (як приклад, подумайте як велику массу разом з подоланням зусиль різання можна розігнати до вашої подачі з нуля, а потім затормозити щоб змінити напрямок на протилежний і знову розігнати, і це все за 1 секунду) Це враховуючи те, що такі речі як несправність драйвера крокового двигуна, або пропуск імпульсів вже виключили (можна перевірити переставивши місцями спочатку драйвери осей, потім двигуни, або все разом). У мене на модернізованому власноруч обладнанні також яйце 0.2мм на розмірі ф70, і я не можу це прибрати ніяк. Також дуже часто замовляю порізку в людей які працюють на китайських портальних верстатах, чомусь в них дуже часто такі проблеми, може попадаються неякісні запчастини.
  16. Добрый вечер всем, ищу специалиста с подходящими знаниями и опытом для расчета электрических контактов. Само собой работа оплачивается. Кратко о задаче, нужно будет обосновать достаточную площадь контакта электрических деталей, их материал, покрытие, изоляцию, для того чтобы избежать нагрева, пробоя, всевозможных внештатных ситуаций, обеспечить безопасность, надёжность, удобство и тд. Режимы о которых идёт речь, постоянный и переменный ток до 1000В, до 350А, до 320кВт. в сфере электрозарядок электрокаров. Формат результатов любой, вплоть до фотографий А4 с текстом и рисунками от руки, с последующей перепиской через почту\вайбер. Обязательные условия: каждая формула, каждое утверждение и вся остальная база должна иметь ссылку на источник, литература, физика, и тд., результат который не имеет обоснования не подходит, работа не должна разглашаться и не может быть передана третьей стороне. Напишите пожалуйста ваши условия и то что вы можете предложить либо сюда в личные сообщения, либо на почту [email protected], вайбер телега 09 3 3 9 28 65 4
  17. Не знаю на что можно рассчитывать, могу с Вами поделится вот чем: я мониторю немного этот вопрос, так как сам я работаю в своём помещении, на своём оборудовании, в связи с последними событиями доходы сильно упали. В интернете последний год много вакансий 10 000 - 24 000 грн. в среднем, плюс обещают переработку. Если очень постараться, мне кажется можно устроится и на 30 тысяч, но это дядя должен на вас зарабатывать сколько представьте... чтобы платить вам заплату, больничный и налоги с неё. Мне кажется для такой зп Вы как минимум должны уметь самостоятельно довести работу до готовой детали, качественно и быстро, и нести за это ответственность. Просто оператору, который ходит курить каждые 3 минуты и первым делом ищет виноватых при любом затыке, такую зарплату платить не будут 100%. По поводу вашей логики, квартиру (обычную, с плохим ремонтом и мебелью), можно найти за 7000 на окраине города иногда. А в среднем цены стартуют от 10 000. Я вот имея свои станки не могу позволить себе снимать квартиру и комфортно жить))) 20 000 не достаточно для таких целей.
  18. Здравствуйте, а М2 такие есть?
  19. Ищу исполнителя пружины(хомута) сжатия, эскиз прикрепляю. По 10 тестовых деталей, для испытаний, добиться нужного эффекта, дальше партии по 200 шт. Рассмотрю любые условия. Также могу отблагодарить специалиста, который предложит подходящую альтернативу, возможно подберёт что-то готовое в продаже с последующей доработкой или др. варианты или найти изготовителя. Условия 1) Максимальный наружный диаметр(габарит) пружины(хомута) 14мм 2) Обжимаемый размер(внутренний диаметр пружины(хомута)) 11-12.2мм 3) Остальное на эскизе. пружина(хомут).PDF
  20. Я ничего не смог найти, допускаю что я могу не знать всех названий подобных изделий. Но вы подсказали то что я вижу первый раз, обязательно проверю, чем-то напоминает торсионную. Да, но прежде чем делать миллион, нужно хотя бы 1 обкатать...)) Спасибо за советы. А УТОС это что?)
  21. В данный момент актуальна только задачка обжима разрезного контакта подобным пружинным хомутом, уплотнительные силиконовые кольца не достаточно надёжны. Спасибо Я сам работаю в том числе и за станком, понимаю что значит единичное производство и "попробовать". Готов договариваться, возможно оплатить оснастку и достойно оплатить работу, рассмотрел бы более конкретно. Если всё получится как задумано, пока 200шт раз в полгода одной размерности, 100 шт другой. Наращивать объём тоже в планах.
  22. Да, вот я и ищу изготовителя, сможете? Думаете может получится? Хотел тоже сделать эксперемент, попробовать, и еще вырезать на лазере из листа развертку, потом огибать и заказаливать. Но сказали это не по технологии, не получится. Думаю пробовать или нет.
  23. Такой вариант не обеспечивает нужные условия, обязательно пружинное что-то. Сейчас использую втулку, внутри которой уплотнительное кольцо слегка подпружинивает деталь, нужно что-то более надёжное, пружинящее и с более тонкой стенкой чем у втулки. Да. Не получается обеспечить нужные условия работы.
  24. Ну это очевидные варианты, я давно их проверил) Второе вообще не вариант. Первое не проходит по размерам, даже если пробовать откусывать лишнее