Славко

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    230
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача Славко

  1. Підкажіть хто знає які треба шестерні на гітарі для нарізання модульної різьби для червяка на токарному станку ТС-70... дякую.
  2. Я написав українською мовою х знає підкажіть а хто незнає хай напевно мовчить а що в паспорті є я думаю всім відомо... якось так.
  3. Мені нема різниці чи 1К62Д чи ТС-70... мене цікавлять які змінні шестерні треба на гітару для нарізання модульної різьби для нарізання червяка якщо хтось знає то підкажіть... дякую.
  4. На крі-крі можуть тільки аси літати...
  5. Було давно знімали на телефон Нокія тому погана якість...
  6. Гарна тема... раніше бувби з неї не вилазив дуже любив і люблю авіацію... так хотілося літати що бувби на бороні в верх зубами літав якщо вона літалаб... побудував два мотодельтаплани на першому так і невдалося політати тільки підльоти заслабий двигун ІЖ Планета на другому політав двигун Буран... а зараз по стану здоровя тільки дивлюся як інші літають...
  7. Мені треба 36/1.5 мм є таке в наявності?.. треба три штуки...
  8. В мене на 36 мм глазок...
  9. Є можливість придбати старенький токарний станок sv18ra тільки там люфт шпінделя 15 соток таке враження що на ньому працювали без маслостанції бо її там нема чи можна забрати цей люфт чи краще з тим не звязуватися хочу почути ваші міркування... дякую.
  10. Дякую... заміряю точно який розмір і замовлю...
  11. Можете скинути фото як він глазок виглядає цей з китаю?..
  12. Глазки я раніше купляв але для радянських станків а тут вони якісь інші...
  13. Де можна глазки придбати контролю подачі масла шпінделя для цього станка?..
  14. Всім дякую хто відгугнувся... гайку вже дав робити на завод... станок не з ОЛХ... взяв на одній приватній фірмі він стояв без діла не робочий без головного двигуна і без маслостанції...
  15. При розборці малої продольної виявилося що гайка гвинта розломана... підкажіть де можна таку гайку дістати?.. в інтернеті неможу знайти.
  16. Всім доброго здоровя... хто може поділитися досвідом з практики регулювання шпінделя на TOS sv18ra щоб зробити добре... як писав вище що зазор між в тулкою і шпінделем був 0.15мм. Зараз все розібрав помив і хочу по новому збирати і гегулювати... хто може що підказати з практики щоб добре зробити. Шпіндель не подертий. Дякую.
  17. А кробка подач як нова... проблема була в тій пластинчастій пружині вона чомусь злетіла і неприжимала шестерні...