Artem1ks

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    28/5
  • Публікації

    1 338
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача Artem1ks

  1. Токарные работы, мак. диаметр до 400 мм . Все быстро , и в договоренные сроки !Фото работ прилагается )
  2. Привіз кліент трубу та зкругляк ,треба виготовити щось типу втулки і пальця під підшипник , лінійні розміри +- 1мм точними є тільки 80 і 35(на валу)Тут запитує, скільки буде коштувати ,кажу 500-600 орієнтовно, і почалось ...давай хоть за 500 може і тд ...короче здержав себе щоб сходу не послати. Змерився він з сумою і залишив залізяки в мене.... Тут запитання до майстрів , чи то я так дорого "залупив" , чи то ще залишились люди які роблять то ще дешевше ?
  3. Є тут люди які знімали фрикціон в 1м63 Тбілісі ,цікавить Правильний порядок розборки-зборки .... просто взяти і витягнути мішає вилка включення фрикціону витягнути її не розібравши всієї коробки малоймовірно що вийде ( знімати підшипник есцентрика щоб вийшла втулкапо якій бігає ця ж вилка теж не просто ...але ще більш не просто буде в таком порядку це діло зібрати ... корочше кажучи трошки запара )) Тож хочу порадитися з людми які діставали цей вал максимально "малою кровью"
  4. ну мало ли станок без вала 3 года простоял )
  5. якрказ зараз ото і вийде на 2 к тільки вартість матеріалу )
  6. 100 грн/шт якщо матеріал кліента і це не 100-тий круг
  7. Куплю 16к20 Дніпро та обл. , розгляну всі варіанти (але бажано тільки в межах області ) Варіанти в лс.
  8. Дядь Саш ,как ты все совмещаешь ? И бмп и станки))
  9. я вже думаю що дешевше його з прокату фрезерувати ) ... ще переписувались з одним то зробимо 100 штук але ціна не 60-100 грн кг а 600 )) то смислу далі щось випитувати я не бачу , зробити деталь стальну трохи геморно бо з чугуном працювати легше далі по обробці ... короче кажучи будем чекати пока з Мелітополя нам підуть наші довгоочікувані деталі, вже готові ))
  10. Вітаю , чи є хтось тут хто займається литвом малогабаритних деталей з чавуна ,на малосерійній основі?
  11. мені приблизно то саме і відповіли , давай нам обьем від 1000 штук і ми будем лити по 110 грн/кг.. А я тут і 100 штук тих не зможу розпихнути ) куди такі партії ))))
  12. трошки фрезеровки в "сімейний альбом "
  13. Вітаю , чи є тут люди які працювали на такому станкі, маю питання по роботі лімбу поперечної подачі . Сама конструкція шестерень має свого роду такий "планетарний редуктор" так би мовити і лімб на ній люфтить на 1 мм ( тобто розмір хоч в +мм хоч в - ) ну хто в темі я думаю мене зрозуміє . Чи в 1 мене така біда чи я не знаю ... в інтернеті більше не знайшов інформаціі по такого роду болячці ((
  14. @Михаил Владимирович то свободный ход так называемый , это понятно обнуление на встречу и тд ... оно так и работает .. только когда лимб сидит мёртво, а не болтается )
  15. тут ще такий прикол що я її завтулив (правда чугуном ) стала вроді як плотнячком .. але ось розібравши бачу конкретний люфт не розумію чього так
  16. Додам відео , буде більш ясніше суть https://youtube.com/shorts/xHHkCyYR8aw?feature=share
  17. Є тут користувачі таких тисків ,вірніше тисків с таким планом губок ) маю 200 250 трохи задовбав вже підйом деталі при зажимі ... думаю переробити на такого плана губки, і хотів хоч якийсь коментар от людей хто юзав такі , чи є сенс заморочитьсь з переробкою на ці клини , і чи хоть щось вони таки дають))??
  18. Не признаю дитячий інструмент
  19. я "підшаманив" одні піддослідні тиски , люфту там курва уже мізер , але ж затягуеш ,і гаплик) паралелька в повітрі , і чим вище деталь затиснута тим не реально її "досадити" так-би мовити. Ставиш якусь деталь поглибше ще якось можливо боротись, а так....
  20. це все дрібниці ) тут таке доречне питання ...де знайти для переробки такі губки ))