Taras84

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    14/5
  • Публікації

    505
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Taras84

  1. Віддихаючи літом кемпінгом у мене назріла ідея навчитись робити своє пиво. Так як у мене нічого для пивоваріння небуло то почав вивчати тему пивоваріння і збір інформації яке обладнання потрібно.
  2. Нічого тут непишіть. Обговорюйте краще металообробку.
  3. Абсолютно вірно. Захотіли, пішли, купили. А не чекати декілька тижнів щоб його випити.
  4. Все ще шукаю електродвигун щоб запустити свій токарний по дереву стд120. Характеристики для двигуна 800 - 1500 ват 1400 об/хв, 220/380В без різниці. Кріплення бажано лапи. На обмін можу запропонувати майже готовий гріндер під ленту 75х533. Необхідно прикріпити базу до основи, поставити шків і електродвигун. Це все з шліфмашинки Metabo.
  5. Потрібен електродвигун 180-250 ватт на 220В кріплення лапи для маленького токарного. І мотор асинхронний можна на 380в для токарного по дереву 400-600 ватт на лапи. #1. Різцетримач130х130 під 40 різець. Детальні розміри за запитом. #2. Електросверлилка, якір згорівший. Купляв під один проект, але нема коли тим займатись. #3. Ноутбук делл. Робочий але без начиння. Купляв щоб підключити до монітора на роботі і використовувати. В результаті встановити новий комп, а цей став мені уже непотрібен.
  6. Або токарнтм різцем, правда трохи важче буде.
  7. Тоді ще легше буде. Купляєте двокомпонентний клей з опилками металу, щедро наносите на тріщини і змотуєте цей точильний круг за допомогою нитки яку по кругу намотуєте і ставите на рівну поверхню. Потім ставите круг куди вам потрібно ( або в токарний станок на оправку) і за допомогою болгарки з алмазним кругом для різання керамики підточуєте сам круг до усунення биття. Або алмазним олівцем все вирівнюєте
  8. Можете попробувати двокомпонентним клеєм склеїти за допомогою нитки наносити в тріщину. Але найкращий варіант знайти новий і цілий камінь.
  9. Ручка була пластикова, сіра. Так як ви написали похожий на НР. Саме лезо такого сірого кольору, клейма нема. Ніж ще фіг його знає з якого року. Ніж був в ножнах з пластику який був обшитий шкірозамінником. Ніж точно був виготовлений до 2000 року, а вот в яких роках то того я вам нескажу, може в 90х, а може в 80х хто його знає Будемо вважати що ніж гарна копія військового ножа НР з гарної сталі
  10. Так я не вирішив, він такий і був, військовим.
  11. Моделі точно незнаю, але там була сіра пластикова рукоять, яка невитримала коли ніж метали.
  12. Ніж про який я писав, якийсь військовий ручку з рога поставив, так він при всіх пікніках і кемпінгу у мене бере участь, простий але надійний
  13. Ніж з нержавійки, зроблений з столового ножа лля рибалки, ну якщо загубиться то ще один зроблю. Ніж мисливський, з ним гарно тушку розрізати
  14. Ну ніж я ставлю і з верху поленятком б'ю, на тріски поліно розламую. Але ви праві, мені подобається коли в руках ніж нормальний, я би сказав "ВЕЩЬ". І я від того кайф ловлю
  15. Я маю на увазі що лезо мусить бути не тонше ніж 3 мм. І в поході такий ніж має бути основним, а складний ножик допоміжним. Я наприклад беру на пікнік. в кемпінг армейский ножик (колись він таким був, з пластиковою ручкою. потім я ручку переробив з оленячого рогу) так вот. таким ножиком і дрова рубаю якщо треба, і рибам голову відрізаю коли рибалка, і консерви відкриваю. Шашлик надрізаю провіряю чи готовий ну і звісно лезом по самому шампурі проводжу і я в такому ножику впевнений. А складний ножик коли я був кілок заострював і ніж в руках в другий бік прокрутився не дуже надійний як основний для походу, тому я і кажу що складний ножик для грибів який ви витягуєте з кишені щоб гриб зрізати або в бардачку автомобіля возити.
  16. Тільки той що у мене колись був, то він був ще з пилкою.
  17. Єх, був у мене колись ножик типу такого https://guns.allzip.org/topic/64/1684664.html з ножом і пилкою, правда його вкрали коли я в поїзді їхав, і з того моменту хотів би купити такий ножик але ніде небачу, щоб поновити втрату.
  18. Ну я незнаю як хт в походи ходить, Але складний ножик гарно мати коли по гриби ходиш ну і тримати в бардачку автомобіля. Для походу гарно мати ніж типу мисливського, і точно не складний, складний може бути як другорядний ніж. І ніж точно має бути таким щоб можна було відкрити конзервну банку.
  19. Ну що знайшли ніж для походу, бо 3-те число майже на носі?
  20. Хочу придбати собі ленточну пилу по дереву щоб позавершати різні деталі по ремонту в будинку. В основному нарізання рейок для утеплення мансарди і різних деталей дрібних, які забирають дуже багато часу. Циркулярка у мене є і її вага приблизно 90 кг, тому дуже її непоноситься. А ленточка потрібна бо в інтернеті по характеристиках вони важуть 15-20 кг тож її можна переносити куди завгодно і підключати пилосос. Може хтось має досвід роботи з ними і може щось порадити? Робити самому неваріант бо немаю часу тим займатись і якщо робити всеодно потрібно буде все докупляти, тому цікавить магазинний варіант який зразу буде робочий. Розглядаю для купівлі Стрічкопильний верстат по дереву FDB Maschinen MJ 90 (там пропил 90 мм) але може хтось порадить на які моделі або фірми дивитись?
  21. ну пилки то понятно що під розмір зварять любий розмір. Мене цікавить іменно конструкція пилки яку хочу взяти на роки. У вас яка модель? Я ще розглядаю ось такого типу пилки де є 3 колеса. Вага тоже в рамках допустимого.
  22. А замок Ельбор розглядали? Є різні варіанти.
  23. Лот #3 шуріки вибувають з обміну.