Freedom_Soul

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Freedom_Soul

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  1. Дякую за пораду. Зробив переадресацію на вантажне відділення сподіваюсь там дозволять запалити дугу. Завтра повезу балон на пошту. Бо боюсь придбати зіпсований апарат.
  2. Шановний IMP Ви мабуть були праві. Апарат отримав на пошті але щось він відмовився працювати. В холосту при натисканні на кнопку він вмикається і одразу вимикається що на двох що на чотирьох тактах. Запалити дугу на пошті мені заборонили. Підкажіть без дуги він повинен одразу закінчувати зварювання?. Є відео але не грузиться сюди(
  3. Трохи не розумію чому ми сперечаємось. Я знайшов MAGNUM THF 235P AC/DC G-MIX і саме цю модель. Зі слів власника апарат відпрацював три роки в Польщі. Людина повертаючись додому забрала і сам апарат. Саме така модель в продажу відсутня, гадаю знята з виробництва і замінено на нову модель. Питаю чи варто такий брати бо я в апаратах ТIG необізнаний, лише інформація з інтернету. Модель мені сподобалась саме за режим MIX, маленький габарити і ціну за яку її продають.
  4. Так це опис цієї моделі яку я знайшов на продажу з режимом MIX але зверніть увагу що посилання яке Ви надали за 2018 рік а як я сказав вище, хлопець що продає каже якраз що апарату 3 роки. Я розумію що MIX це досить новий режим зварювання.
  5. Ну чому Ви одразу так я кажу те що знайшов в інтернеті. Модель яка зазначена в посиланні а саме THF 235P AC/DC G-MIX зараз знята з виробництва так як останні оголошення бачив за 2019 а от модель THF 235P AC/DC зараз є на продажу. Те що я знайшов на форумі https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2432494.html Погугливши трохи їх ринок побачив що там вже давно перейшли на нове програмне керування. Я скажімо так аматор в цих справах тому і питаю у досвідчених людей. Всі мої знання про TIG апарати це лише матеріали прочитані в інтернеті.
  6. Саме 235 модель, до цієї моделі була 230 типу аналогового джасіка. Розумію що Китай тому і питаю чи є сенс купувати.
  7. Трохи полазивши на польських форумах вичитав що ця модель з'явилась ще 2012 році. А з 19 вже не продається а вийшла нова.
  8. Історія його така що людина на ньму працювала в Польщі три роки, привезла до дому думав тут працювати але не склалося і знов до пана поїхав. Апарат тепер продає.
  9. Знайшов бувший у використанні по нормальній ціні, на рівні аналогових апратів. Бюджет обмежений тому шукаю щось б.в. подешевше але з більш менш нормальним функціоналом. Хочу ще напівавтомат оновити.
  10. Вітаю шановне товариство. Знайшов ось такого апарата б.в. https://archiwum.allegro.pl/oferta/spawarka-tig-magnum-thf-235p-ac-dc-g-mix-i7523148779.html , Як думаєте є сенс брати? Як він по функціоналу? P.S. В tig зварюванні роблю перші кроки.
  11. Яку потужність споживає приблизно?
  12. Вітаю шановне товариство. Стало питання розширення можливостей моєї майстерні і я вирішив придбати бюджетного TIG інвентора. Має бути універсалом і іноді виконувати досить різні задачі. До цього працював лише на транформаторних апаратах і досить мало. Трохи подивившись ринок вибрав ось такі два варіанти Атом I-250X та ВДИ-220А TIG Pulse. Як на Вашу думку що краще взяти з цих або можливо є ще варіанти? Буду вдячний за будь які відповіді?