Chibis1986

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    279
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

44 Нульова

Про Chibis1986

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. Доброго дня, Ви в Києві? Як з Вами зв'язатися?
  2. Доброго дня. Цікавить круг. Як зв'язатися?
  3. Коли зупиняєш станок на великій швидкості, то йде удар. Мені це давно не подобалося вирішив закрити питання.
  4. Вирішив питання. Оскільки щось не стикувалось, знайшов другу схему. Все, як і хотів - тормоз не працює, але і не працює проворот.
  5. Дякую, з ВФГ все, як Ви писали)
  6. Доброго дня. Ще таке питания. Як вимкнути тормоз шпинделя при натисненні кнопки СТОП. Наскільки мені пояснили, в двигун подається струм сповільнення.
  7. Добрый день. Хочу сделать ревизию головы 67М20В. Кто-то может подсказать тактику и ход событий при ее разборке. Конкретно хочу заменить шпонки конических шестерен.
  8. Отрезать 200 мм реально?
  9. Трохи не так - якщо ти хочеш отримати хорошу передачу кольорів, то зйомки треба проводити в ясний сонячний день, але, увага, вранці або ввечері. В середині дня сонце забиває кольори. А взагал, дуже рекомендую почитати книгу Ли Фрост "Искусство фотографии" - там досить простими словами описані всі секрети хороших фото.
  10. Фірма метчиків яка, може, координати в лічку?
  11. Доброго дня, шановні. Треба нарізати різьбу в таких деталях. Деталей 100 штук, ламаю голову над тим, як це зробити з найменшими проблемами.
  12. Якщо новий, то гуд, але не зусилля, а повздовжній люфт грає роль.
  13. Зробити гайку мало, бажано ще і прокалібрувати гвинт. Зазвичай, посередині присутня виробітку, а краї менш зношені. Навіть з новою гайкою по краях буде норм, а посередині люфт.
  14. Вже проходили, зварний шов не може бути орієнтиром. Труба зварюється з листа. На довжині 500 мм ще можна орієнтуватися по шву, на довжині 2000 шов крутити може.
  15. На 1 підрізку йде часу 2-4 хвилини з врахуванням перезажиму труби. Треба зробити 16 підрізок. Ціна коронки 250 грн. Фрезерування не розглядається взагалі, це набагато затратніший процес, ніж підрізка коронкою.