taras900956

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    40
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

7 Нульова

Про taras900956

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
  1. Засмічення фільтрів -- геркони, вони на самих фільтрах збоку, там якась конструкція з магнітним поплавком, чи щось подібне, не розбирав, не знаю толком.
  2. В викладених автором схемах червоні лампи відповідають за засмічення фільтрів, а переморгування зеленої і синьої -- цикл змащування. Контролю часу нема. 13 і 14 лист явно не дружать між собою, взяті з різних модифікацій, хоч шифри ніби співпадають (HL2 на обох повторюється)
  3. Там система змащування гвинтів і направляючих заведена від гідростанції, і стоїть якийсь розподільник, який має циклічно подавати тиск. Після нього стоїть датчик тиску, і його спрацьовування відстежується за допомогою 2-х реле часу (робота-пауза). При перевищенні одного з цих періодів спрацьовує сигнальна лампа. Про гідравлічну частину докладно не розкажу, бо проблем з нею не мав.
  4. +хороший термометр для холодного спаю. Спочатку знаходимо в таблиці мілівольти, що відповідають показникам цього термометра, потім плюсуємо до заміряних мілівольтів, і аж тоді по сумарному значенню шукаємо в таблиці температуру.
  5. Очевидно, Олько має на увазі натягнений вздовж трансмісійний ланцюг, по якому їздить зірка, приперта "паразитками".
  6. https://www.google.com/search?q=схема+латура&rlz=1C1GGRV_enUA830UA831&oq=Схема+латур&aqs=chrome.1.69i57j0l4.10505j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Можна зробити зовнішній подвоювач і подати постійну напругу, а можна влізти всередину і причепитися до середньої точки батареї конденсаторів. Тільки слід подбати про обмеження струму заряду конденсаторів (найпростіше -- NTC)
  7. Як вище, коли вони до стелі приперті???
  8. Якщо закоротити кінці компенс. кабелю, ми теж отримаємо термопару, відповідно можемо перевірити нагріванням правильність полярності і відповідність типу. При правильному під'єднанні нагрів переходу термопара-компенсаційний кабель не повинен змінювати показники приладів.
  9. https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4389709
  10. Цікавий варіант. І вздовж балки (тобто, впоперек гаража) теж, я так розумію?
  11. Має 2 рази -- з обох сторін. Значить, один електроліт готовий (варіант обриву обмотки чи пробою паралельного діода вважаємо малоймовірним) Хоча в такому випадку якраз реалізується опція, яку я робив додатковим тумблером)))))
  12. Скільки я їх ремонтував, проблеми були не з самими герконами, а з пайкою їхніх виводів. Там габарит обмежений, виводи обрізали за 2-3 мм від колби, там вони окислені від запайки в скло, і погано лудяться. Все, що треба -- це пошкрябати ножиком і залудити з аспірином. Ну і вивідна "шина", що йде в плату, просто збоку притулена, можна її довкола вивода геркона обігнути (теж перед цим зачистивши і залудивши)
  13. О, тут навіть хтось міняв геркони... Ще й напаявся так солідно на їх виводи... А заводська пайка в них дуже паршива. Електроліти -- тих 2 менших на фото, може, ще Брєжнєва пам'ятають)))))
  14. Одному колезі на його прохання зробив додаткову опцію -- тумблерочок, що відключає подачу перед попутним (по обертанню круга) проходом, подає тільки на зустрічний прохід. Вже забув, чи то йому заради чистоти поверхні треба було, чи щоб деталь не вирвало...
  15. Також бачу в твоїх схемах модифікацію з оптронами замість герконових реле, на практиці не стикався. Але кажеш, там щось клацає при реверсі -- значить, геркони. І конденсатори (хоча б один) живі.