Y.fowler.

Користувачі
  • Продажи

    10/5
  • Покупки

    61/5
  • Публікації

    3 749
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    21

Усі публікації користувача Y.fowler.

  1. Я особово і не орієнтуюсь, показав в контексті школи советьського станкобудуваня))) та і везуть туди верстати, то попит є на таке.
  2. Якщо є можливість по площинах то на колону добавити косинку, жорстко до колони або жорстко до столу та втулкою на колоні. Сильно зніме навантаження на нижній точці кріплення.
  3. Не покажу, прийдеться повірити на слово, одного бачив, колона точно фрезерована була, і на кацапчіпі про таке було. Мо і після капіталки, хз. Ось казахи в промислових маштабах капіталять верстати, і все фрезою… там їх багато і різних, маленьких та великих. https://youtube.com/@user-xu4er3gm8w?si=kX4mt3biAWZFh455
  4. Он вірмени не заморочувались шліфовкою, принаймі на 675-х, і якось вони працювали))
  5. Довів піч до ладу, встановив рех в купі з рідною термопарою, якось там відкалібрував по оточуючій температурі, 18*. Гартую 40х при 870* на відпрацьовану моторну оливу, напилок бере. Перегартовую на воду при 855*, скло. Куди копати? Терміст я по довідниках))) залізяки ф24-22 L 90
  6. Ось пуансон для висічки з ст45, гартування 850* на воду, відпуск 165* 2,5 год, припуск на обробку 0,5. При обробці на перших двох десятках вуглецю не було. По твердості вийшло - напилок ледь бере))) Висік ним 30шт 304-Ї товщиною 2мм, наче працює.
  7. Ага, тут у кожного по десятку таких лінійок валяється, розібраних..)) здається мені у вас щось схоже на люмінієвий карниз, оті плями ніби від клею на якому була сама лінійка. Це для підтримки теми, можливо я і помиляюся.
  8. На майбутнє можливо знадобляться пуансони для більших серій, то напевно прийдеться використовувати щось більш підходяще та сумісне з моєю пічкою до 900*
  9. Деталі закладаю в прогріту піч, витримую до зрівняння з кольором пічки і ще пару хвилин. Ті перші лежали не довше 20 хвилин. Коли нормалізую під фрезеровку квадрат з ст45, то закладаю пакет в холодну піч, 12-15 кг, потім доводжу до 700* та охолоджую в закритій пічці до 300-250 й виймаю, результатом задоволений. Подальшої термічки не проводиться.
  10. Так це пуансон для експериментів по холодній витяжці, сирі працюють але не довго, гарантована 40Х підходящого діаметра була в наявності. Ще була 45 але завеликий діаметр. Під ногами матеріалу вистачає але невідомого походження. В принципі для цього і довів піч до пуття. По результатам почав сумніватися чи правильно відображається контроль температури.. Дякую! Заспокоїли, по твердості на оливу воно десь так і виходило як Ви описали.
  11. Продовжу тему, граюся в терміста далі))) Полюбив ст45, вода вона і Африці вода))) був у мене примітивний висічений штамп на ф45, зібраний з підножного, матриця обойма підшипника і пуансон теж з обойми, все тупо підігнано ельбором та посаджено в відповідні основи. Рубало 304 1,5-3, пуансон робив мозок, то злетить з основи то трісне… вистачало на 500-700 циклів. псіханув та зробив цільнікового пуансона з 45-Ї, загартував при 850 на воду, відпустив при 165 2,5 год, лишилося скло. Ну і то все пустив під ельбор.. Висік два десятки, ніби норм. Є думки на скільки того щастя?
  12. Сіточка )))
  13. Ще кожна перша ступінь є направляючою після третьої попереднього номера. Принаймі так виглядає, що там замір показує?
  14. Там з кожною ступеню збільшується ширина а на останній формується повна трапеція, всі ріжучі кромки там працюють.
  15. Не багато, але збазувати то все не в кожного відразу вийде. В мене наприклад все заточене на власні потреби, послуг не надаю, іноді виникають власні ремонтні роботи, то танців на те як то закріпити більше чим самої роботи…
  16. На слабо берете?))) тоді заявіть бюджет))) я пас, на мої верстати таке наскоком не влізе..
  17. Навряд чи в темі знайдете виконавця, на форумі лишилися одні нероби, бо є час на писанину. Хлопці з пристойним парком верстатів за форуми забули, хоча колись на них шукали поради….
  18. В мене на горищі є дідове схоже. Свого часу займався столяркою і планував все те десь для інтерʼєру використовувати, але воно було з «патиною», це сучасне, навіть і не уявляю чи кому таке потрібне зараз. Може десь дизайнерам??? Але великих грошей не дадуть(((
  19. Ще раз спробую запитати, для себе на просторах інету чіткої відповіді не знайшов.
  20. Три сателіти зручні тільки при зміні кулачків. бачив багато кіна в ютупі, чувак чомусь там вчить, потім ставить залізяку в патрона, обтискає її кожним сателітом по черзі а в кінці ще дотискає останній важелем з труби))) В мене нажаль нема нового патрона, але ті що є дають биття при зміні сателіта десь 0,1-0,2.
  21. Одна точка затягування це правило у знаючого справу токаря чи кого там. Й вона як правило навпроти кулачка №1.
  22. Кінцевик це тюнінг чи виробником передбачений? На моїй снол нема, да і місця де повинен стояти теж нема.
  23. Режим роботи НЕ день у день, періодично, хай раз на тиждень зміна, десь 1000 циклів, з них третина на зусиллі 25-15тон. Потім відпочинок години 2-3, потім решта на зусиллі 20-10тон та 3-2тони почергово.На довго вистачить такої станції? Якщо проблема в нагріванні оливи то можна організувати охолодження ти що там ще.