Ярослав Головатий

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    57
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ярослав Головатий

  1. Ні, життєвого досвіду не маю. Ви запитали, я вам порадив де взяти потрібну вам інформацію. З повагою.
  2. Доброго дня, дивіться відео Дядька Максима про шліфовку станини його 1К62, там є інфо. І про супорт теж гляньте.
  3. Доброго дня. А поперечний гвинт так і залишився? Чи його теж на щось замінили? І з якою ціллю взагалі робили таку модернізацію? Жорсткість вузла не зменшилася? З повагою.
  4. Доброго времени суток, уважаемые форумчане. Покупаю себе токарный станок. При осмотре обнаружил следующее: внутри конуса пиноли ЗБ на длину указательного пальца очень много задиров. Владелец говорит, что это последствия проворотов приспособлений, которые туда вставлялись. Как можно убрать эти задиры? Благодарю.
  5. Автор, а вам станок для чого?
  6. Доброго дня. Частота потреби тієї чи іншої функції залежить від вашої специфіки роботи. Звідки ж стороннім людям це знати?
  7. Порахуйте ціну поліки своєї шкали і тоді вам стане ясніше.
  8. Добрий день. А ви самі спочатку дайте відповідть на свої запитання. І чим точніше ви їх сформулюєте - тим краще буде для вас.
  9. Добрий день. Цікаво, як саме виготовляти імплант у секторну шестерню? Ви часом не дізнавалися?
  10. Краса неземна! Вітаю!
  11. "Негры ночью уголь воровали и не улыбались..."
  12. Нічого не робити. Себе розвивати. Природній відбір все розставить по своїм місцям.
  13. Поправте, можу помилятися. Навряд чи можна обійтися без втулки зі сторони патрона - довжина немала. Але ваш метод заграє тільки за умови соосності внутрішнього конуса шпінделя ПБ до його вісі обертання. Якщо ж соосності нема - тоді ще задача загнати втулку на дуже тугу посадку і розточити її. Якось так... З повагою.
  14. Автор, і ви ще й випендрюєтеся? Цар вам вже рахунок виписав, а ви чимось не задоволені... ()
  15. Краще взяти зайві одразу, ніж потім дореєстровувати ті, що знадобляться.
  16. Добрий день. Краще візьміть всі підходящі. Якщо не помиляюся, кількість значення не має. Також, знайдіть такий як "Послуги населенню". З повагою.
  17. Форум для обміну досвідом і знаннями між людьми, котрі цікавляться тією чи іншою темою. А от умови обміну досвідом і знаннями - це вже інша справа.
  18. Авторе, я вас не крититкую, але: Геть не зрозуміло, яка ціль пошуку токарного собі в гараж, якщо ви не маєте грошей? Вам треба робочий інструмент чи купа заліза з якою ви будете гратися? З повагою.
  19. Спробуйте звернутися до Дядька Максима - він має 3Г71. Думаю, що від нього ви найбільш повні відповіді на свої запитання отримаєте.
  20. На флагмі всіх торговців ЗІПом обдзвонили?
  21. Так це відомий спосіб, коли на валу, де місце під посадку, прогавили розмір - накаткою його збільшити.
  22. Будь ласка, скажіть назву книги, автора, рік видання.
  23. Це схоже 16к20 або його якийсь аналог по компоновці. Маса дійсно буде 3т. 16б20п - це модель фартуха. Автор трохи поплутав.