Руслан Ф

Користувачі
  • Продажи

    18/5
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    350
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

60 Добра

3 підписника

Про Руслан Ф

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  1. Звісно є сенс, якщо він вам потрібен. Я такий своєму куму купив і відреставрував. Кум працює на ньому і не нарадується. Верстат дуже тихий і компактний.
  2. Можно расточить. Я себе недавно на строгальный станок растачивал для угольника.
  3. І ще одне питання. Не можу ніде на фото знайти ручку зажиму консолі на вертикальних направляючих колони. Є такий зажиму на цьому верстаті?
  4. Доброго дня. Знаю, що на форумі є володарі даного верстату. Прошу залишити відгук про даний верстат людей, які працюють на ньому або працювали. Вибір стоїть між F2-250 та 6р11. У корейця більші хода, поворотна голова та конус у шпинделі іso40. На 6р11 більше запчастин та й розповсюджений він. Також цікавлять косяки верстату F2-250. На що звернути увагу при огляді? Який він по жорсткості? Буду вдячний за будь-яку інформацію. Дякую.
  5. Автору рекомендую пообщаться с Михаилом Закружецким. Он строил подобные станки. Я бы делал подобный станок на базе 16б05, но со своей передней бабкой.
  6. А как запустить 16а20ф3 от 220 вольт? И зачем такой монстр нужен под заявленные ТТХ? У 16б16 проходное в шпинделе меньше 50 мм.
  7. Как владелец 1а616 скажу, что не надо его растачивать. Тела мало останется. Под ваши ТТХ Я бы смотрел в сторону изготовления своей передней бабки со шпинделем. Да дорого. Да, надо учит матчасть по опорам и конструкциям шпиндельных узлов. Но в итоге вы получите максимально компактный и ергономичный узел.
  8. Навіть задумки вже в металі були, але під 6р81. Але обставини змінились і все продав.
  9. Жорсткості вистачало з головою. Зараз би будував по інакшому. ВФГ чепляв би на хобот.
  10. Головка накладна від 6р82ш. Невелика така. Фото не можу вставити. З конусом ісо 40.
  11. Я ставив через перехідну плиту. Привод був від горизонтального шпинделя через шестерні.
  12. Доброго дня. Хочу придбати польський фрезерний верстат Jafo fyd 32. Хочу дізнатися, може хто має подібний або такий самий верстат, або працював на такому. Як він в роботі? Може є якісь болячки. Верстат дуже схожий на 6р11, але з більшими ходами. Буду вдячний за будь-яку інформацію.
  13. Не вона. Завантажив паспорт. У ПИ-636 в шпинделі КМ4, а у цієї ISO40.
  14. Вибачаюсь. Телефон трохи глючив. С компа вийшло завантажити фото.