Леня

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    605
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

Леня останній раз здобув день на травня 25 2022

Леня має найбільш улюблений контент!

Репутація

61 Добра

Про Леня

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Леонід

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

2 864 перегляду профілю
  1. На фарбу після покраски нанесіть шар глянцевого лаку, той що продається, типу для деревини, або яхтовий. Не дзеркало, але різниця відчутна. Якщо треба буде, то скину фото як виглядають ворота років так 4 задув по приколу. Ворота можна сказати завжди під сонцем. Фарба була ролакс ПФ-ка.
  2. Привіт читачам. Придбав такого тахометра, вирішив перевірити як показує. Взяв асинхронного двигуна, табличка пише 2795 об/хв, тахометр показав 2950 об/хв. Міряв без навантаження, в холосту. То є нормально, чи я щось невірно роблю? Документів на нього не маю, спробую в гуглі знайти. Дякую.
  3. Всім привіт. Зібрав невеличкого піскоструя, зацікавило питання доцільності, а саме чи вигідно самому пісочити детальки? Наприклад, відпісочити колісний диск сталевий 2108 коштує 150-200 грн. По ціні піску. Мішок 40 кг - 50 грн. Потім привіз зілок піску, для госппотреб, так то було значно дешевше. За 3 год роботи компрессор намотав 7 квт, десь на 20 грн. Але то я пісочив інше. Дякую.
  4. Привіт. Не можу знайти такого в гуглі, він на червячному редукторі, що за мотор невідомо, в комплекті нема. Якісь кнопки стоять, в маховик підходить якась трубка. Шильда ржава. Всім дякую. П.с. в опізнайку кидав, чомусь тихо😁
  5. Я робив одновального, зварный корпус, кустарно, але в мене хоча б боковшки в токарний влізли...по нормальному для двовального треба фрезер з розточною головкою.
  6. Всім вітання. Розглядаючи двовальні подрібнювачі, виділив дві конструкції корпуса подрібнювача - це повністю зварний, та розбірний,де бокові щити з підшипниками можна зняти. Питання наскільки надійне виконання на шпильках, чи не розхитує, не роздовбує той бутер? Чи доцільне таке виконання? Знаю сварка рулить, але фрезера не маю. Фото з інету. Дякую.
  7. Доброго дня. Стало питання придбання електрокоси. Маю досвід експлуатації електрокоси мережевої ft 120s фореста, ну така, та що велика😁. Все подобається, звір. Основне, в чому я сумніваюсь - це потужність. Чомусь в характеристиках на сайтах її не пишуть, саме в акумуляторних (може погано шукав). От якщо взяти того ж розмірного класа, чи рівна в них потужність? Грубо кажучи яка коса потужніше - мережева чи АКБ? Дякую.
  8. Для регулювання тиску в системі змазки стоїть свій редукційний клапан, його зазвичай ставлять в масляному насосі. Як я розумію, до тиску масла в системі редукційник в фільтрі не має ніякого відношення. П.с. з мототехнікою справ не маю.
  9. Треба було відпалити ту плашку, розрізати, зігнути, по ідеї мало би спрацювати, але то інструменталка...
  10. https://silicua.kiev.ua/ua/p539218865-epoksidnaya-dvuhkomponentnaya-emal.html Ви про таку?